RECARO Lexa kišobran kolica, Select Teal Green

RECARO Lexa kišobran kolica, Select Teal Green

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Iznimno lagana “kišobran“ kolica RECARO Lexa će biti odličan suputnik vaše obitelji, zahvaljujući podesivom leđnom dijelu i naslonu za noge, također od rođenja dalje. Šir... Pročitaj cijeli opis
269,99 € -26 %
199,79 €
-26 %269,99 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 12:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod RECARO Lexa kišobran kolica, Select Teal Green. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Težina kolica (kg)
6.4 kg
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B64337
Prijavi grešku
Iznimno lagana “kišobran“ kolica RECARO Lexa će biti odličan suputnik vaše obitelji, zahvaljujući podesivom leđnom dijelu i naslonu za noge, također od rođenja dalje. Širok i ugodno podstavljen sjedeći dio nudi udobnost i većem djetetu, sve do 4. godine starosti. Nježan ovjes kotača i okretni prednji kotači osiguravaju udobnu i laganu vožnju. Kada kolica ne trebamo, brzo ih i samo s jednom rukom složimo u veličinu malog kovčega, zahvaljujući njezinoj maloj težini, možemo ih također ponijeti na vlak, autobus ili avion. Velika donja košara za odlaganje brine, da sa sobom imamo sve, što nam je potrebno kada smo na šetnji.Kompaktno slaganjeLexa “kišobran“ kolica složimo jednostavno i samo s jednom rukom. Samostojeća i s uistinu kompaktnim dimenzijama kada su složena, zauzimaju malo prostora u prtljažniku automobila.Iznimno laganaZahvaljujući stvarno malenoj težini – samo 6,4 kg, kompaktna “kišobran“ kolica su iznimno lagana za manevriranje i prenošenje.Položaj za odmaranjeBeskonačni podesivi leđni dio omogućuje tako savršen ležeći položaj za udobno odmaranje najmlađima, kao također posve sjedeći položaj za većeg mališana, koji želi otkrivati svijet. Podesivi naslon za noge osigurava još i dodatnu udobnost.Sistem putovanja S upotrebom dodatnih adaptera, “kišobran“ kolica Lexa možete nadogradite za upotrebu s autosjedalicama (“jaje“) RECARO Avan i Salia Elite.Udobno podvozjeOvjes sva četiri kotača i čvrsto podvozje osiguravaju udobnu vožnju također po neravnom terenu. Lagano manevriranje i to zahvaljujući okretnosti prednjih kotača za 360°, koje inače možemo i zaključati u položaj, omogućuje glatku vožnju i agilnost.Svojstva:Peekaboo prozorčić - prozorčić omogućuje optimalan protok zraka i jasan pogled na dijete u kolicimaKošara za potrepštine - jednostavno dostupna i velika donja košara za potrepštineČvrsta ručka, presvučena pjenom - ugodna na dodir i otporna na vanjske utjecajeSigurnosni sistem pojaseva u 5 točaka - s dodatnim jastučićima na ramenskim pojasevima – mekani materijal za dodatnu udobnostPodesivi naslon za noge - oslonac za noge za optimalan položaj za vrijeme sjedenja ili odmaranja u kolicimaMrežasta tkanina - mrežasti dijelovi tkanine na bočnim stranama kolica, omogućavaju dobar protok zraka i tako osiguravaju ugodno sjedenje u kolicima i dulje vremenaKočnica, naklonjena bosim nogama i natikačama - kočnicu jednostavno stisnemo ili otpustimo također kada smo bosi ili kada nosimo obućuTehnički podaci:Standard:EN 1888: 2018-2Vanjske dimenzije (Š/G/V):80 / 47 / 104 cmVanjske dimenzije – složena (Š/G/V):58 / 47 / 27 cmTežina:6.4 kg
RECARO Lexa kišobran kolica, Select Teal Green
RECARO Lexa kišobran kolica, Select Teal Green
199,79 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe