RECARO Sadena/Celona košara, Prime Pale Rose

RECARO Sadena/Celona košara, Prime Pale Rose

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bez obzira na to koji okvir dječjih kolica odaberete, RECARO za njega ima dio za sjedenje Sadena/Celona, košaru za dojenče, mekano gnjezdašce – vreću za noge i RECARO aut... Pročitaj cijeli opis
269,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 12:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod RECARO Sadena/Celona košara, Prime Pale Rose. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B64346
Prijavi grešku
Bez obzira na to koji okvir dječjih kolica odaberete, RECARO za njega ima dio za sjedenje Sadena/Celona, košaru za dojenče, mekano gnjezdašce – vreću za noge i RECARO autosjedalicu “jaje“.Od prvoga dana.Kako vam se više sviđa; udoban dio za sjedenje možete postaviti u položaj suprotan od smjera vožnje, okrenut prema vama ili ga, ako je mališanu okolina zanimljivija, okrenete u pravcu smjera kretanja. Dio za sjedenje možete spustiti i u posve ležeći položaj – da se mali istraživač doista dobro odmori ili si priušti kratki drijemež. Prikladna duboka košara je idealna za novorođenče i dojenče jer ga u njoj nježno zaljulja u san. Možete se odlučiti i za lagano gnjezdašce koje se jednostavno na postavi na dio za sjedenje. Dojenče je u njemu zaštićeno kao u kukuljici koja se kasnije pretvori u mekanu i toplu vreću za noge. Adapteri za postavljanje autosjedalice “jajeta“ RECARO već su priloženi – da vaša mobilnost ne bi imala granica.Kompatibilna sa:– Sadena– CelonaSigurnosne značajke za svaku šetnjuVeliki krov s mogućnošću produženja:krov i produžetak s UV zaštitom 50 pobrinu se za zaštitu od sunca, vjetra i lošeg vremenaProzorčić na krovu:mrežica osigurava optimalnu cirkulaciju zraka, a roditelji uvijek imaju pregled nad djetetom u kolicimaIntegrirana ručica za prenošenje:ergonomska ručica za uravnoteženo prenošenje dojenčeta u košariPanoramski prozorčić:za pogled iz košare i optimalnu cirkulaciju zrakaPametni gumbi:omogućavaju jednoručno vađenje košare iz okvira bez korištenja dodatnih adapteraProstrani madrac s bambusovim vlaknima:osigurava mekano, udobno i ergonomsko odmaranjeOd prvoga dana:pa sve do 9 kg djetetove težineZaštita od vjetra:dodatno pokrivalo za hladne dane sa zatvaračem koji omogućava jednostavna pristup do dojenčeta u košariPriloženi dodatak:priložena zaštita od kiše s reflektirajućim elementima i prozorčićem u potpunosti odgovara košari za dojenčeSkladan dizajn:boje, naglašeni elementi i cjelokupan izgled u potpunosti su sukladni sa svim Sadena i Celona proizvodima
RECARO Sadena/Celona košara, Prime Pale Rose
RECARO Sadena/Celona košara, Prime Pale Rose
269,90 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe