APPLE refurbished pametni telefon iPhone 8 2GB/64GB, Space Gray

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Renewd iPhone 8 stiže u potpunosti staklenom izdanju. Aluminijski okvir stopljen je s ostatkom tijela uređaja i lijepo se uklapa u cijeli koncept. Uređaj je dodatno ojača... Pročitaj cijeli opis
229,00 €
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi
Ponuda trgovine e-point.hr za proizvod APPLE refurbished pametni telefon iPhone 8 2GB/64GB, Space Gray. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
5G
ne
Bežično punjenje
da
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
12 mio
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015A349D
Prijavi grešku
Renewd iPhone 8 stiže u potpunosti staklenom izdanju. Aluminijski okvir stopljen je s ostatkom tijela uređaja i lijepo se uklapa u cijeli koncept. Uređaj je dodatno ojačan strukturom izrade stakla dok je aluminijski okvir izrađen od materijala koji se koristi za izradu zrakoplova. Oleofobni premaz olakšava brisanje mrlja i otisaka prstiju. Također, Renewd telefon zaštićen je od vode, prskanja i prašine. Retina zaslon je veličine 4.7“ i ima širok spektar boja te 3D pritisak. True Tone tehnologija automatski prilagođava balans bijele boje kako bi se bolje prilagodile razini svjetlosti u okolini što omogućava ugodnije gledanje. Uz širi spektar boja i točnije boje sve što vidite na zaslonu izgleda ljepše. Zahvaljujući tehnologiji dvostrukih piksela vidljivost iz svakog kuta bit će fantastična.
Poboljšane su mogućnosti senzora otiska prsta, a uz automatsko otključavanje uređaja bit će se u mogućnosti i ulogirati u pojedine aplikacije. Putem NFC-a može se plaćati u prodavaonicama i na webu. Kamera na Renewd iPhone-u 8 je širokokutna, 12 MP s jačim senzorima novim filterom boja i optičkom stabilizacijom slike. Inteligentni način rada sa senzorom koji detektira pokrete, ljude i razinom osvjetljenja daje naprednije procesuiranje piksela, široki raspon boja, brži autofokus i višu razinu HDR-a. Pokreće ga šesterojezgreni procesor i čak 4.3 milijuna tranzistora, dok svih šest jezgri može raditi simultano ukoliko ti treba dodatna energija. Proširena stvarnost, AR, igrice i aplikacije donose novu razinu fluidnosti i stvarnosti.
APPLE refurbished pametni telefon iPhone 8 2GB/64GB, Space Gray
APPLE refurbished pametni telefon iPhone 8 2GB/64GB, Space Gray
229,00 €
u e-point.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe