CAPITAL SPORTS SUP daska Kipu Allrounder Tandem

CAPITAL SPORTS SUP daska Kipu Allrounder Tandem

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Uživajte u ljetnom veslanju na vodi: bilo da se radi o obiteljskoj zabavi ili produktivnom treningu cijelog tijela - Kipu Allrounder by Tandem tvrtke Capital Sports preds... Pročitaj cijeli opis
712,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 13:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod CAPITAL SPORTS SUP daska Kipu Allrounder Tandem. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
SUP oprema
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B7FD4A
Prijavi grešku
Uživajte u ljetnom veslanju na vodi: bilo da se radi o obiteljskoj zabavi ili produktivnom treningu cijelog tijela - Kipu Allrounder by Tandem tvrtke Capital Sports predstavlja visokokvalitetnu kompletnu opremu za duge izlete na jezerima, rijekama i svjetskim morima. Dovoljno je velik da na veliko putovanje možete krenuti u paru. Zahvaljujući svom obliku krstaša, SUP daska na napuhavanje idealna je i za početnike i za napredne veslače. Remen za noge s povodcem i pet ručki na dasci pružaju veliku sigurnost. Tako vam daska neće izmaknuti niti u vrlo brzim vodama. Ekskluzivni paddleboard je brz, okretan i vrlo jednostavan za rukovanje: možete ga jednostavno prenijeti u vodu u odgovarajućem ruksaku, napuhati ga za svega nekoliko minuta isporučenom zračnom pumpom i sportska zabava može početi. Lagano veslo od stakloplastike, podesivo po veličini, možete jednostavno pretvoriti u dvostruko veslo za kajak: izvrstan način za stjecanje samopouzdanja na palubi. Kao teleskopsko SUP veslo, možete ga precizno prilagoditi svojoj veličini. Zahvaljujući remenima za prenošenje, sa sobom na put možete ponijeti i laganu prtljagu, poput standardnih potrepština. Zahvaljujući super-stabilnoj tehnologiji DropStitch, možete napuhati SUP dasku do optimalnog unutarnjeg tlaka od 15 PSI. Posebno je zanimljiv akcijski nastavak na prednjoj strani ploče. Na njega možete sigurno pričvrstiti nosač za vaš pametni telefon ili kameru, na primjer za snimanje vaših ekspedicija, slušanje glazbe ili čak gledanje online fitness tečaja. Uživajte u svijetu na vodi: Sa Stand Up Paddleboard setom Kipu Allrounder by Tandem tvrtke Capital Sports trenirate cijelo tijelo dok istražujete razna mjesta, rijeke i jezera iz nove perspektive. Prilikom korištenja ovog proizvoda, pridržavajte se lokalnih sigurnosnih propisa vezanih uz vodni promet.
CAPITAL SPORTS SUP daska Kipu Allrounder Tandem
CAPITAL SPORTS SUP daska Kipu Allrounder Tandem
712,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe