SAMSUNG pametni telefon Galaxy A52s 5G 6GB/128GB, Awesome Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Na mobilnoj podatkovnoj mreži sljedeće generacije snaga velikih 5G brzina promijenit će način na koji doživljavate i dijelite sadržaj – od iznimno uglađenog igranja i pri... Pročitaj cijeli opis
344,95 €
Istaknute ponude
?

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta Domenica Samsung ponudi
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi
Proizvođač
5G
da
Bežično punjenje
da
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
64 mio
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0173D6E1
Prijavi grešku
Na mobilnoj podatkovnoj mreži sljedeće generacije snaga velikih 5G brzina promijenit će način na koji doživljavate i dijelite sadržaj – od iznimno uglađenog igranja i prijenosa do izvanredno brzog dijeljenja i preuzimanja. Nadogradite na Galaxy A52s 5G i ubrzajte svoj doživljaj upotrebe pametnog telefona.

Pasite oči na živopisnim detaljima uz Super AMOLED zaslon FHD+ rezolucije, čija svjetlina doseže 800 nita1 zahvaljujući kojima ćete sadržaj vidjeti jasno, čak i pri jarkom danjem svjetlu. Eye Comfort Shield2 tehnologija smanjuje razinu plave svjetlosti, a opcija Osobito uglađeno kretanje po zaslonu osigurava Vam ugodan pogled bilo da igrate videoigru ili se krećete po zaslonu. Sve to na širokom Infinity-O zaslonu dijagonale 6,5 inča.

Pogledajte oku ugodne, ugrađene linije besprijekornoga dizajna Galaxy A52s 5G telefona. Minimalno kućište kamere na stražnjoj stranic uređaja stapa se s mat završnom obradom, za prepoznatljiv, gotovo unibody izgled. Izrazite svoj stil! 

Kamera telefona Galaxy A52s 5G s višestrukim objektivima Vaše fotografije podiže na sljedeću razinu. Snimajte fotografije izvanredno visoke rezolucije uz 64-megapikselnu glavnu kameru s optičkom stabilizacijom slike (OIS) za oštre i jasne fotografije snimljene u bilo koje doba dana. Proširite kut promatranja Ultraširokokutnom kamerom. Prilagodite fokus uz kameru za percepciju dubine polja ili se približite detaljima zahvaljujući makrokameri.

Isprobajte popularne Snapchat leće ugrađene u kameru Galaxy A52s 5G uređaja. Uz Način rada za zabavu mpžete primjenjivati AR filtere kako biste ukrasili svoje forografije i videoisječke i pronašli nove načine da se izrazite i prije no što snimite trenutak.

Ocijenjen ocjenom IP67 za otpornost na vodu i prašinu, ovaj se telefon može nositi s uranjanjem u vodu do 1 metra dubine, do 30 minuta.1 Tako da je sasvim u redu da nastavite igrati i snimati ako Vam se telefon malo smoči.

Baterija (uobičajenoga) kapaciteta 4500 mAh2 daje Vam više vremena da radite ono što volite — prijenosi, dijeljenje, igranje i još mnogo toga. AI upravljanje potrošnjom energije prepoznaje i prilagođava se Vašim navikama upotrebljavanja mobilnog telefona za dugotrajan rad i zabavu. A uz do 25 W Superbrzog punjenja, Galaxy A52s 5G brzo će se vratiti u punu snagu.
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A52s 5G 6GB/128GB, Awesome Black
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A52s 5G 6GB/128GB, Awesome Black
344,95 €
u Sancta Domenica Samsung

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe