CRANE SUP daska za veslanje (6502156CXY)

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
NAPOMENA: Ova verzija SUP daske ima vizualne nedostatke koji nikako ne utječu na ispravnost proizvoda. Vidljiv je mali mjehur na gornjem sloju i vidljivi su neki tragovi ... Pročitaj cijeli opis
303,94 € -50 %
152,50 €
2-7 dana
-50 %303,94 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Provjeri Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o woolf.hr ponudi
Ponuda trgovine woolf.hr za proizvod CRANE SUP daska za veslanje (6502156CXY). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
SUP oprema
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BA7942
Prijavi grešku
NAPOMENA: Ova verzija SUP daske ima vizualne nedostatke koji nikako ne utječu na ispravnost proizvoda. Vidljiv je mali mjehur na gornjem sloju i vidljivi su neki tragovi ljepila ?? vidi slike). Možemo reči da se radi o robi s greškom iako je proizvod potpuno ispravan i spreman za korištenje, a to jamčimo garancijom od godinu dana. Pri testiranju proizvoda (dakle kratko je korišten), uočeni su tragovi ljepila i na površinskom sloju daske pojavio se mjehur koji se može probušiti, ispuhati i sanirati ljepilom koje dolazi uz set za popravak. Ako te ne smeta, možeš ga i tako ostaviti jer to je samo površinski dio. Pojavio se zbog nedostatka ljepila na tom djelu. Mnogi se odlučuju na kupnju ovakvog proizvoda jer je cijena odlična, a nedostatak se može sanirati. Eto, ako te ne smetaju ti detalji, sitni tragovi korištenja, uštedi na kupnji i dobro se zabavi na vodi! ??
A sada opis artikla:??
SUP (Stand Up Paddle Board) daska na napuhavanje nudi optimalnu zabavu u slobodno vrijeme za početnike ili napredne korisnike. Napuhati se može svega za par minuta i zabava već može početi. S 2-komornom konstrukcijom daska nudi povećanu sigurnost i stabilnost. Daska je dimenzije 305 x 76 x 15 cm, lako je prenosiva (teži samo 10kg) i ima maksimalnu nosivost od 115 kg. EVA baza daske osigurava optimalno prianjanje i štiti od proklizavanja. SUP dolazi u kompletu s praktičnom torbom za nošenje, zračnom pumpom s manometrom, sigurnosnim užetom na čičak, perajama, kompletom za popravak, a posebni dodatak je kajak naslon i obostrano veslo s kojim se može veslati u sjedećem položaju. Uključeno sigurnosno uže osigurava da daska uvijek ostane blizu, čak i ako padneš u vodu. Mala oštećenja ili ventili koji propuštaju mogu se brzo popraviti uz pomoć priloženog seta za popravak i detaljnim uputstvima. Ako se na trupu pojavi mjehurić kao na slici (bez panike ??) potrebno ga je samo oprezno probušiti i ispustiti zrak, a malu rupicu zalijepiti ljepilom iz seta za popravak. Najčešći uzrok takve pojave je kada je SUP dugo izložen jakom suncu i gornji sloj se odvoji od trupa no može se brzo sanirati na licu mjesta i to nije razlog za reklamaciju.
Za detaljne informacije preuzmi uputstva:
Hrvatski
Njemački
Pogledaj video kako to izgleda na vodi s osnovama tehnike za početnike:
CRANE SUP daska za veslanje (6502156CXY)
CRANE SUP daska za veslanje (6502156CXY)
152,50 €
u woolf.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe