KOMPLET ZA MASAŽU Orgie Sexy Therapy Strawberry

KOMPLET ZA MASAŽU Orgie Sexy Therapy Strawberry

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Slatki poljupci, ugodno zagrijavanje i puno senzualnih trenutaka u dvoje. Ovaj komplet za masažu Jagoda za seksi terapiju oslobodit će vaša osjetila da se usudite otk... Pročitaj cijeli opis

17,99 € -15 %
15,29 €
Cijena s dostavom
18,99 €
Cijena je osvježena danas od 3:11.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

Poklon pri kupnji iznad 60€

Više o Svijeterotike.hr ponudi
Ponuda trgovine Svijeterotike.hr za proizvod KOMPLET ZA MASAŽU Orgie Sexy Therapy Strawberry. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020BEFDC
Prijavi grešku

Slatki poljupci, ugodno zagrijavanje i puno senzualnih trenutaka u dvoje. Ovaj komplet za masažu Jagoda za seksi terapiju oslobodit će vaša osjetila da se usudite otkriti nešto novo.

Senzualni poljupci jagode za ugodno intimno iskustvo. Komplet za masažu Sexy Therapy Strawberry sadrži ulje za seksualni poljubac s okusom jagode i crvenu olovku za jedinstvenu "masažu usana", koju možete isprobati uz detaljne upute za masažu uključene u komplet. Seksualno ulje jagode ima poseban učinak zagrijavanja pri dodiru s bilo kojim mjestom, što će dodatno stimulirati osjetila.

'Masaža usana'

U priručniku koji se nalazi u setu detaljno je opisana 'masaža usana' koja je namijenjena otkrivanju različitih osjetila pomoću priložene mini olovke. S olovkom ćete krenuti od usana i putovati sve do... kuda vas vodi najnestašnija mašta. Iritaciju možete prekinuti slatkim poljupcima od jabuke koje mažete raznim erogenim zonama na tijelu.

Upotreba:

Budući da se radi o aromatiziranom jestivom ulju, ne preporučuje se nanošenje velikih (pretjeranih) količina na tijelo. Radije se usredotočite na određene točke koje želite stimulirati. To će iskustvo učiniti ugodnijim i poticajnijim.

Sastojci: Glicerin, propilen glikol voda, sorbitol, natrijev benzoat, aroma, natrijev saharin, fenoksietanol, Ci 14700, etilheksilglicerin, dinatrijev edta.

Upozorenja: Ne koristiti na nadraženoj ili oštećenoj koži. U slučaju iritacije, prestanite koristiti proizvod i isperite vodom. |||UNTRANSLATED_CONTENT_START|||V primeru stika z očmi, sperite z vodo. |||UNTRANSLATED_CONTENT_END|||Proizvod čuvati na suhom i hladnom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece. SAMO ZA VANJSKU UPOTREBU Ne konzumirati.

O RGIE

Usudite se - Usudi se!

ORGIE je premium erotski brend brazilskih korijena, čiji proizvodi zadovoljavaju najviše europske standarde kvalitete. Tvrtka s 10-godišnjom tradicijom stvara provjerene formule koje su jedinstvene i dolaze izravno iz srca amazonske prašume. Svaki Orgie proizvod pruža iznimne osjećaje. Svi proizvodi izrađeni su u Portugalu s najboljom brazilskom tehnologijom. Orgie je ponosni dobitnik Erotix nagrade za najboljeg producenta u 2018. i 2019. godini.

S esencijom Brazila.

Proizvedeno u Portugalu.

KOMPLET ZA MASAŽU Orgie Sexy Therapy Strawberry
KOMPLET ZA MASAŽU Orgie Sexy Therapy Strawberry
15,29 €
u Svijeterotike.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe