TESLINA kuhinjska vaga KS100BL

TESLINA kuhinjska vaga KS100BL

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Digitalna kuhinjska vaga TESLA KS100BL svojim iznimno atraktivnim i razigranim izgledom obogaćuje svaku kuhinju. S veličinom od 14,5 x 20 cm, zauzima vrlo malo prostor... Pročitaj cijeli opis

Cijena s dostavom
14,20 €
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 20:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Ponuda trgovine Abrakadabra za proizvod TESLINA kuhinjska vaga KS100BL. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022E0CB6
Prijavi grešku

Digitalna kuhinjska vaga TESLA KS100BL svojim iznimno atraktivnim i razigranim izgledom obogaćuje svaku kuhinju. S veličinom od 14,5 x 20 cm, zauzima vrlo malo prostora, što ga čini praktičnim za pohranu. Dodatni otvor na stražnjoj strani čak vam omogućuje da ga objesite na kuku ili klin. Staklena platforma lako se čisti vlažnom krpom, a glavne funkcionalnosti prikazane su na veliki čitljivi LCD zaslon.

Može se pohvaliti visokopreciznim senzorima koji također omogućuju vaganje manjih količina s točnošću od 1 g. Sastojke možete vagati do ukupne maksimalne težine od 5 kg, uz pomoć integrirane funkcije tare, koja će poništiti težinu spremnika i omogućiti vam da nekoliko puta dodate manje količine sastojaka u jedan spremnik. Može se pohvaliti iznimno korisnom funkcijom vaganja tekućine, što je vrlo korisno za vas, kada nemate pri ruci šalicu za mjerenje volumena.

TESLINA kuhinjska vaga KS100BL
TESLINA kuhinjska vaga KS100BL
10,88 €
u Abrakadabra

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe