XIAOMI pametni telefon 12X 8GB/128GB, Blue

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Xiaomi 12x ističe se nenadmašnim dizajnom i lakoćom držanja u jednoj ruci zahvaljujući širini od 69.9 mm. Uz predivan i elegantan dizajn sigurno ćeš poželjeti ovaj pametn... Pročitaj cijeli opis
449,00 € -12 %
393,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o euromall.hr ponudi
Ponuda trgovine euromall.hr za proizvod XIAOMI pametni telefon 12X 8GB/128GB, Blue. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
5G
da
Bežično punjenje
da
Boja
Dual SIM
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BDB591
Prijavi grešku
Xiaomi 12x ističe se nenadmašnim dizajnom i lakoćom držanja u jednoj ruci zahvaljujući širini od 69.9 mm. Uz predivan i elegantan dizajn sigurno ćeš poželjeti ovaj pametni telefon, a dolazi u 3 boje, tamno sivoj, plavoj i ljubičastoj boji.

Za izvanredne performanse zadužen je Snapdragon 870 procesor koji će obaviti sve, od različitih multimedijalnih sadržaja pa sve do grafički zahtjevnih igrica. Svaki zadatka biti će prihvaćen i odrađen jednako lagano i brzo. Procesor će se savršeno nadopuniti sa dugotrajnom 4500mAh baterijom s kojom nećeš brinuti. Uz turbo brzo punjenje od 67W u pokretu si za samo 39 minuta, koliko treba da se napuni do 100%.

Za fotografije izvanredne kvalitete tu je stražnja, primarna kamera od 50MP kojoj se idealno pridružuju 13MP ultra širokokutna i 5MP telemakro kamera. svaka od ovih kamera uhvatiti će se bitne trenutke u najboljoj kvaliteti čak i u noćnim uvjetima. Za ultimativne selfije tu je prednja kamera od 32MP.

Na predivnom, velikom zaslon od 6.67“ biti će užitak gledati baš svaki sadržaj, a uz 120Hz razinu osvježenja to će biti još lakše. Skrolaj društvenim mrežema, gledaj omiljene filmove i serije, dijeli sadržaje, igraj igrice i to sve u najboljoj mogućoj kvaliteti. Uz naglašene boje i oštre detalje sve će se činiti i više nego realno.
XIAOMI pametni telefon 12X 8GB/128GB, Blue
XIAOMI pametni telefon 12X 8GB/128GB, Blue
393,00 €
u euromall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe