Optimum Opti Men (180 tableta)

Optimum Opti Men (180 tableta)

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
OptiMen je kompletna multivitaminska i mineralna formula koja sadrži 70 sastojaka iznimno važnih za tijelo i njegov razvoj. Ovi sastojci su kao nekakav temelj zdravog i v... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 11:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod Optimum Opti Men (180 tableta). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002C9464
Prijavi grešku
OptiMen je kompletna multivitaminska i mineralna formula koja sadrži 70 sastojaka iznimno važnih za tijelo i njegov razvoj. Ovi sastojci su kao nekakav temelj zdravog i vitalno organizma, osobito napornim trenucima. Multivitaminski i mineralni dodaci su pogotovo najvažniji dodaci za bodibildere i sportaše. Za optimalno funkcioniranje tijelo treba uravnoteženu ishranu i kompleksan izbor potrebnih hranljivih tvari. Ako fali samo jedan mineral ili vitamin, tijelo osjeti taj deficit. Svakodnevno uživanje kvalitetnih multivitaminskih/multimineralnih formula osigurava prisutnost svih faktora, potrebnih za tisuće metaboličkih reakcija. Ljudi toga često nisu svjesni. Vjeruju, da im minerali i vitamini ne trebaju jer ne povećavaju mišićne mase. Zaboravljaju nešto jako važno:deficit samo jednog vitamina ili minerala može zaustaviti tisuću kemijskih i enzimskih procesa. Svaki vitamin i mineral odgovoran je za tisuću biokemijskih reakcija, uključivo s nastankom hormona. Ako ne uzimate kvalitetnih multivitaminskih i mineralnih formula, nećete nikada postignuti vaših ciljeva.
Optimum Opti Men (180 tableta)
Optimum Opti Men (180 tableta)
40,90 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe