LED Catch the Light laser - 1 komad

LED Catch the Light laser - 1 komad

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
S ovom igračkom za sve mačke mogu se Vaše šapice satima zabavljati. LED laser emitira svijetlo u obliku ribe. U lovu na ribu sigurno ćete se odlično zabaviti i Vi i Vaša ... Pročitaj cijeli opis
4,20 €
2-12 dana
Sve ponude
Cijena s dostavom
8,70 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 10:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zoocity ponudi
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002C9D07
Prijavi grešku
S ovom igračkom za sve mačke mogu se Vaše šapice satima zabavljati. LED laser emitira svijetlo u obliku ribe. U lovu na ribu sigurno ćete se odlično zabaviti i Vi i Vaša mačka! Kratki pregled svih značajki: LED s motivom ribe Bez opasnosti za oči Trajanje svijetljenja oko 100 sati Uključene 3 baterije, tipa: CX927 Dužina: oko 5 cm Molimo Vas, obratite pozornost: Lovljenje plijena satima nije dugotrajno rješenje za Vašu mačku. Kako bi se izbjegle frustracije, igra s LED Catch the Light laserom ne bi trebala trajati predugo u komadu. Osim toga trebali biste u međuvremenu nagraditi Vašu mačku poslasticom te nastaviti ili završiti igru s opipljivom igračkom koju mačka može uloviti (npr. udicom za igru, lopticom ili mišem). Tako će Vaša mačka imati osjećaj uspješnog lova i radovati se slijedećoj igri s crvenom točkicom. Važno: molimo Vas, nemojte svijetliti u oči, jer to dovodi do zdravstvenih poteškoća! Opasnost klase 2: lasersko osvijetljenje se nalazi u vidljivom spektru [400 nm do 700 nm]. Pri kratkotrajnom svijetljenju u oči (do 0,25 sek) nije opasno za vid. Napomena o pravilniku za baterije(BattV) U dostavu mnogih uređaja su uključene baterije koje služe npr. za pokretanje daljinskog upravljača. Baterije mogu biti ugrađene i u same uređaje. Zajedno s distribucijom baterija smo mi kao prodavači obavezni po pravilniku za baterije uputiti naše potrošače na slijedeće: Baterije se ne smiju odlagati u kućni otpad. Molimo Vas, bacite stare baterije na zakonom određena komunalna odlagališta ili ih predajte u trgovinama koje primaju stare baterije. Baterije uključene u naše pakete možete poslije korištenja donijeti ili poslati poštom na slijedeću adresu: zooplus AG Versandzentrum Marktal 3 D-99880 Hoerselgau Baterije koje sadrže štetne tvari su označene simbolom prekrižene kante za smeće i kemijskim simbolom za klasifikaciju štetnih tvari teških metala. Cd znači kadmij, Pb olovo i Hg živa.
LED Catch the Light laser - 1 komad
LED Catch the Light laser - 1 komad
4,20 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe