Beaphar bubrežna dijeta 6 x 100 g - Patka

Beaphar bubrežna dijeta 6 x 100 g - Patka

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Beaphar bubrežna dijeta s ukusnim pilećim prsima i taurinom ili morskim lososom je posebno razvijena za mačke s bubrežnim i mokraćnim problemima. Ova mačja hrana je pripr... Pročitaj cijeli opis
11,29 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
15,28 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Beaphar bubrežna dijeta 6 x 100 g - Patka. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002C9D91
Prijavi grešku
Beaphar bubrežna dijeta s ukusnim pilećim prsima i taurinom ili morskim lososom je posebno razvijena za mačke s bubrežnim i mokraćnim problemima. Ova mačja hrana je pripremljena s najboljim prirodnim sirovim sastojcima, bez dodataka kao što su umjetni konzervansi, pojačivači okusa itd. Za mačke je vrlo važno da je izbjegnuto kakvo nepotrebno opterećivanje bubrega. Beaphar bubrežna dijeta u obliku konzerve, rafinirana s ukusnim i lako probavljivim pilećim prsima, razvijena je uz savjet veterinara kako bi se zadovoljile posebne potrebe mačaka s bubrežnim oboljenjima. Osim toga esencijalne aminokiseline i taurin podržavaju srce, žučni mjehur, mozak i oči vašeg ljubimca. Način pripreme i izvrsna kvaliteta ove posebne mačje hrane garantiraju optimalnu probavljivost i lako prihvaćanje ove hrane.
Beaphar bubrežna dijeta 6 x 100 g - Patka
Beaphar bubrežna dijeta 6 x 100 g - Patka
11,29 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe