Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg

Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Royal Canin British Shorthair Kitten je posebno prilagođena potrebama odrastajućih mačića do 12. mjeseca starosti kao i za ženke u stanju skotnosti i dok doje. U tom vrem... Pročitaj cijeli opis
42,09 €
2-12 dana
Cijena s dostavom
46,59 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CA1AC
Prijavi grešku
Royal Canin British Shorthair Kitten je posebno prilagođena potrebama odrastajućih mačića do 12. mjeseca starosti kao i za ženke u stanju skotnosti i dok doje. U tom vremenu imaju životinje povećanu potrebu za energijom, bjelančevinama, mineralima, elementima u tragovima i vitaminima. British Shorthair mačke imaju vrlo robustnu strukturu kosti i izrazitu muskulaturu. Kako bi se mlade mace u razdoblju rasta dobro razvijale, prilagođen je sastav bjelančevina tim zahtjevama. Uravnotežen omjer minerala i vitamina, kao i dodatak l-karnitina se brinu za optimalnu potporu u fazi razvoja. Posebni kroketi so optimalne veličine i tako olakšavaju mladim mačkama pasmine British Shorthair uzimanj hrane i potiču na intenzivno žvakanje. Za početek 2. razvojnog razdoblja je radi izrasta stalnih zubi značajno: Stalni zubi se oblikuju. Zaštita stalnih zubi je bitni faktor za učinkovitu higijenu usta i zubi Razvija se probavni kapacitet mladih mačaka. Neke hranjive tvari, kao npr. škrob, se bolje probavljaju i iskorištavaju Rast se usporava. Struktura kosti se učvršćava, mišići se razvijaju. Potrebe za energijom su vrlo visoke, ali se postupno smanjuju Royal Canin British Shorthair Kitten Rast mišića i kosti: potpora s prilagođenim sastavom bjelančevian, uravnotežen omjer minerala i vitamina, l-karnitin za vitku mišićnu masu Optimalna probavna zaštita: posebni sastav hranidbenih tvari (visoko probavljive bjelančevine i fruktooligosaharidi, sušena repina pulpa) za potporu i razvoj zdravog probavnog trakta. Jačanje prirodne otpornosti organizma: sinergistički kompleks antioksidansa (vitamina E i C, tavrin i lutein) i manan-oligosaharidi podupiru izgradnju imunološkog sistema mladih mačaka Već više od 40 godina predstavljaju životinje za Royal Canin centralnu točku u radu, čiji rezultati između ostalog uključuju i vrstu proizvoda 'Health Nutrition', dakle hranu za za zdravlje životinja. Samo poznavanje pravih prehrambenih potreba životinja i poštovanje njihovih individualnih osobina vodi k razvoju i proizvodnji prehrane koja točno pokriva njihove potrebe.
Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg
Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg
42,09 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe