Autosjedalica Dualfix 3 i-Size, ponoćno siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Dualfix 3 i-Size autosjedalica za udobno i sigurno putovanje.

Pogodno za djecu od 3 mjeseca do 4 godine.

Sigurnost, savršena udobnost i praktično rukovan... Pročitaj cijeli opis

278,00 € -28 %
200,80 €
1-14 dana
Cijena s dostavom
203,79 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:22.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Ponuda trgovine mall.hr za proizvod Autosjedalica Dualfix 3 i-Size, ponoćno siva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Fiksiranje u autu
Povezivanje
Visina djeteta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BE77E9
Prijavi grešku

Dualfix 3 i-Size autosjedalica za udobno i sigurno putovanje.

Pogodno za djecu od 3 mjeseca do 4 godine.

Sigurnost, savršena udobnost i praktično rukovanje

Može se koristiti samo s Flex bazom koja nije uključena u paket. Možete rotirati sjedalo za 360°. To čini dijete vrlo lakim za rukovanje prilikom ulaska i silaska, ali vam također omogućuje da putujete u suprotnom smjeru, što je za malu djecu najsigurniji način putovanja. Baza također omogućuje podešavanje sjedala do 6 ergonomskih položaja.

Dualfix 3 iSense autosjedalica postavlja se na bazu jednim klikom u položaj suprotnom smjeru vožnje. Možete ga jednostavno rotirati u željeni položaj. Sjedalo se može namjestiti u pravilan položaj u svim vozilima, bez obzira na nagib sjedala. Djetetova glava neće pasti i podržat će se pravilan razvoj kralježnice.

Sigurnost je na prvom mjestu
Autosjedalica Dualfix 3 i-Size zadovoljava najstroži europski standard ECE R129 i opremljena je nizom inovativnih sigurnosnih značajki. Optimizirani sustav SICT INSIDE u stanju je apsorbirati veliku količinu energije u slučaju bočnog sudara i zaštititi dijete cijelom dužinom. Patentirani Pivot Link sustav pruža zaštitu sa svih strana. Sigurnosni pojas u pet točaka je, naravno, opremljen slojem protiv klizanja.

Udobnost čak i na dugim putovanjima
Bogato je podstavljen i u kombinaciji s pozicioniranjem uz krevet osigurava maksimalnu udobnost za vašu djecu čak i na dužim putovanjima. Potpuno podesiv naslon za glavu osigurava ergonomski položaj sjedenja za djecu koja rastu. Autosjedalica također ima prošireni prostor za noge u suprotnom smjeru vožnje.

Inteligentni putni sustav za djecu do 4 godine Zadovoljava standard i-Size SICT INSIDE i Pivot Link za savršenu zaštitu Sigurnosni pojas u 5 točaka s protukliznim tretmanom Bogata podstava Za korištenje s bazom Mogućnost putovanja u suprotnom smjeru Sa 360° rotirajućim postoljem i podesivim na 6 položaja Podesivi naslon za glavu Proširivi prostor za noge Jednostavno skidanje autosjedalice Navlake se mogu skinuti i prati u perilici rublja na 30°C











Autosjedalica Dualfix 3 i-Size, ponoćno siva
Autosjedalica Dualfix 3 i-Size, ponoćno siva
200,80 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe