Royal Canin Breed Boxer Adult - 12 kg

Royal Canin Breed Boxer Adult - 12 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bokser je vrlo aktivan i živahan pas čiji su zglobovi često izloženi velikim naporima. Bokser ima veliko srce i snažnu muskulaturu, ali je poznat i po tome da ima srčane ... Pročitaj cijeli opis
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zoocity ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CA9A6
Prijavi grešku
Bokser je vrlo aktivan i živahan pas čiji su zglobovi često izloženi velikim naporima. Bokser ima veliko srce i snažnu muskulaturu, ali je poznat i po tome da ima srčane probleme. Zbog svog jedinstvenog oblika glave s kratkim licem i donjom čeljusti (brahicefalični tip), Vaš bokser ima jedinstvenu tehniku prehranjivanja. On teži gutanje hrane prije nego što ju prožvače. Kao i kod svih velikih pasa probavni sustav kod boksera je osjetljiviji nego kod manjih pasa. Royal Canin Breed bokser suha hrana za pse specijalno je prilagođena posebnim karakteristikama boksera: Održavanje mišića i zaštita zglobova: Royal Canin Breed bokser hrana za pse pomaže u održavanju mišićne mase, ima optimalan udio proteina (26%), a bogata je L-karnitinom, krondroitinom, glukozaminom kao i omega-3 masnim kiselinama (EPA / DHA) kako bi se zaštitili zglobovi. Funkcija srčanog mišića: Royal Canin Breed bokser hrana za pse podupire kontrakciju i opskrbu srčanog mišića energijom: Taurin i L-karnitin za optimalnu kontrakciju srčanog mišića Dodavanjem antioksidansnog kompleksa podupiru se stanice srca u borbi protiv slobodnih radikala Dodatkom ribljeg ulja (EPA / DHA) ograničava se rizik od nepravilnog srčanog ritma Zaštita stanica: kompleks sastojaka iz likopena, polifenolena iz grožđa i zelenog čaja, kao i vitamina E i C, usporavaju proces starenja stanica Kroketi:
Royal Canin Breed Boxer Adult - 12 kg
Royal Canin Breed Boxer Adult - 12 kg
80,00 €
u zoocity

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe