Vetbed  Isobed SL pokrivač Paw, crno/siv - D 150 x Š 100 cm

Vetbed Isobed SL pokrivač Paw, crno/siv - D 150 x Š 100 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vetbed Isobed SL pokrivač Paw nije samo posebno mekan i udoban, nego i istovremeno antialergentski i tako idealan za mačke s alergijama ili preosjetljive i podoban za odr... Pročitaj cijeli opis
43,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Vetbed Isobed SL pokrivač Paw, crno/siv - D 150 x Š 100 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta kreveta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CB15F
Prijavi grešku
Vetbed Isobed SL pokrivač Paw nije samo posebno mekan i udoban, nego i istovremeno antialergentski i tako idealan za mačke s alergijama ili preosjetljive i podoban za odrastanje mačića. Pokrivač za mačke s ljupkim uzorkom šape se po volji može izrezati i pronaći svoje mjesto bilo gdje. Gusti, mekani materijal izolira podnu hladnoću te propušta kako vlagu tako i zrak. Vetbed Isobed SL se može prati u perilici rublja čak do 95 C pri dezinfekciji i prikladan je i za sušilicu. Zbog toga je posebno higijenski i antialergentski. Pokrivač je načinjen od nepoderivih šupljih vlakana i može se odrezati na odgovarajuću veličinu, bez paranja na porubu. Donja strana ima sloj protiv klizanja od gume i brine za siguran oslonac na glatkim površinama. Pregled Vetbed Isobed SL pokrivača Paw, crno/siv: antialergentski propušta vlažnost i zrak izolira podnu hladnoću sa slojem protiv klizanja pranje u perilici rublja na 40 C (pri normalnom pranju) pranje u perilici rublja do 95 C (pri dezinfekciji) podoban za sušilicu rublja po volji se može izrezati na odgovarajuću veličinu bez paranja krznena struktura od šupljih vlakana Trevira visina dlačica 20 mm, oko 2.000 gr/m crn sa sivim šapicama proizveden u Engleskoj Napomena o održavanju pokrivača: U normalnim slučajevima perite Vetbed Isobed SL pokrivač Paw na 40 C. Pri potrebi za dezinfekcijom se artikl može prati do 95 C. Kako se tkanina i sloj protiv klizanja ne bi oštetili, dezinfekcijsko pranje bi se trebalo provoditi samo u slučajama nužde Nakon pranja se mijenja kakvoća površine, ali unatoč tome se ne mijenja učinkovitost proizvoda. Molimo Vas, ne koristite omekšivač!
Vetbed  Isobed SL pokrivač Paw, crno/siv - D 150 x Š 100 cm
Vetbed Isobed SL pokrivač Paw, crno/siv - D 150 x Š 100 cm
43,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe