Royal Canin Babycat Milk - mlijeko za mačiće - 300 g (3 vrećice od 100 g svaka)

Royal Canin Babycat Milk - mlijeko za mačiće - 300 g (3 vrećice od 100 g svaka)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
U prvih nekoliko tjedana života mačići trebaju pravu prehranu da se razviju u jake i zdrave odrasle mačke. Ako majčino mlijeko više nije dovoljno zbog velikog legla ili m... Pročitaj cijeli opis
30,59 €
2-12 dana
Cijena s dostavom
35,09 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod Royal Canin Babycat Milk - mlijeko za mačiće - 300 g (3 vrećice od 100 g svaka). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CB286
Prijavi grešku
U prvih nekoliko tjedana života mačići trebaju pravu prehranu da se razviju u jake i zdrave odrasle mačke. Ako majčino mlijeko više nije dovoljno zbog velikog legla ili majka mačka odbija hraniti, malenima treba dati mliječni nadomjestak. Isključivo korištenje mlijeka kao jedinog izvora proteina osigurava izvrsnu toleranciju na Babycat mlijeko. Nizak sudio laktoze u mlijeku u prahu osigurava optimalnu probavu. Babycat mlijeko ne sadrži škrob koji je teško probavljiv za mačiće. Royal Canin Babycat mlijeko je prilagođeno da bude slično koliko je moguće majčinom mlijeku. Mikrogranule omogućavaju otapanje u roku od pet sekundi i osiguravaju pripremu mlijeka bez stvaranja grumdica. Pažljivo odabrani lako probavljivi proteini podržavaju zdrav probavni sustav. Dodatak fruktooligosaharida (FOS) pomaže u održavanju zdrave ravnoteže probavne flore. Kompleks antioksidansa (vitamini E i C, lutein, taurin) i mannan-oligosaharidi pomažu u razvoju imunološkog sustava mačića. Royal Canin Babycat mlijeko u pregledu: Sadržaj: 3 x 100 g vrećice, pakirane u kontroliranoj atmosferi 1 x bočica za hranjenje u obliku stošca s mjernom ljestvicom, za jednostavno punjenje i čišćenje Posebno oblikovana duda s prilagodljivim protokom (s tri protoka) prilagođena je veličini mačića, bez BPA 1 x žlica Upute za uporabu Pregled: vrlo slično majčinom mlijeku, s visokim udjelom energetskih tvari i proteina Za mačiće od rođenja do sedmog tjedna Nizak udio laktoze za optimalnu probavu Bez škroba S FOS-om (fruktooligosaharidima) za zdravu probavnu floru Ekskluzivna tekstura rastvara se u toploj vodi bez ostatka S DHA (dokozaheksaenskom kiselinom) podupire razvoj kognitivnih funkcija Royal Canin Babycat Milk je savršeno prilagođeno mlijeko za mačiće za hranjenje mačića bez majke ili kao dopuna prirodnom mlijeku. Prikladno za mačiće u velikim leglima, od 1. do 7. tjedna.
Royal Canin Babycat Milk - mlijeko za mačiće - 300 g (3 vrećice od 100 g svaka)
Royal Canin Babycat Milk - mlijeko za mačiće - 300 g (3 vrećice od 100 g svaka)
30,59 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe