Ruksak Fjällräven Kanken Re-Wool Boja: siva

Ruksak Fjällräven Kanken Re-Wool Boja: siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Fjällräven Kanken Re-Wool ruksak specijalna je verzija poznatog ruksaka od reciklirane vune. Jednostavan gradski ruksak Kanken švedskog brenda Fjällräven dizajniran je jo... Pročitaj cijeli opis
142,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
148,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 16:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Ruksak Fjällräven Kanken Re-Wool Boja: siva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01BF7D0F
Prijavi grešku
Fjällräven Kanken Re-Wool ruksak specijalna je verzija poznatog ruksaka od reciklirane vune. Jednostavan gradski ruksak Kanken švedskog brenda Fjällräven dizajniran je još 1978. godine kao školski ruksak. Danas ćete pronaći i druge mogućnosti za školarce, koje su povoljnije za nošenje na leđima, ali ovaj moderni ruksak nije nimalo izgubio na svojoj popularnosti. Novost je da je ovaj legendarni ruksak izrađen je isključivo od reciklirane vune. Nudi prostrani glavni pretinac sa patentnim zatvaračem, koji se otvara gotovo u potpunosti, tako da je pristup u ruksak olakšan, kao i pregled sadržaja. Dvije ručke omogućuju vam da nosite ruksak kao torbu. Ruksak također uključuje podlogu za sjedenje od PE pjene, koja se nalazi u stražnjem džepu i lagano pojačava vaša leđa, tako da vas sadržaj ne pritišće. Jednostavno je izvučete i koristite kao podlogu za sjedenje. Izvezeni logo. Naljepnica sa adresom unutar glavnog džepa. Obojen tehnologijom SpinDye, koja radikalno smanjuje količinu vode, energije i kemikalija. Glavne prednosti ruksaka: moderan gradski ruksak prostran glavni pretinac bočni džepovi prednji džep za sitnice praktična podloga - podloga za sjedenje i ujedno zaštita da vas sadržaj ne pritiska. dvije ručke - možete ga nositi kao torbu logo služi kao reflektor unutarnja adresna oznaka lako složiv u kofer izrađen od reciklirane vune Prezentacija ruksaka Kanken (eng):
Ruksak Fjällräven Kanken Re-Wool Boja: siva
Ruksak Fjällräven Kanken Re-Wool Boja: siva
142,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe