OPPO pametni telefon A96 8GB/128GB, Starry Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Baterija kapaciteta 5000 mAh će vam pružiti snagu za životne uspjehe. Trebate napuniti bateriju prije dugog videopoziva? SUPERVOOC™ brzo punjenje od 33 W će vam pru... Pročitaj cijeli opis
291,86 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Harvey Norman ponudi
Ponuda trgovine Harvey Norman za proizvod OPPO pametni telefon A96 8GB/128GB, Starry Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
5G
ne
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
50 mio
Dual SIM
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C10DB6
Prijavi grešku
Baterija kapaciteta 5000 mAh će vam pružiti snagu za životne uspjehe. Trebate napuniti bateriju prije dugog videopoziva? SUPERVOOC™ brzo punjenje od 33 W će vam pružiti 50% više snage u samo 26 minuta. Osjetite moć, osjetite kontrolu.

Spavajte mirno uz AI zaštitu tijekom noćnog punjenja. Mobilni uređaj se neće previše napuniti noću i time se čuva kapacitet baterije. USB priključak je također prošao 20 000 testova uključivanja na punjač, a njegova zaštita od pretjeranog trošenja osigurava pouzdano sigurno ponovno punjenje.

Uživajte u živopisnim, zadivljujućim fotografijama na zaslonu širokog gamuta boja od 96 % prema NTSC-u. Gledajte filmove i zadubite se u igre koje rade glatko kao podmazane zahvaljujući brzini osvježavanja od 90 Hz. Prilagodljiva tehnologija osvježavanja također pruža elegantne performanse uz uštedu energije. Sada možete još više vremena posvetiti svom digitalnom životu.

Ukrašen s milijun zvjezdanih dijamanata na nanorazini, OPPO A96 svjetluca i mijenja boju iz različitih kutova. Također je vrhunski izrađen kako bi izdržao test vremena.

OPPO A96 klizi kroz život bez ogrebotina ili otisaka prstiju. Bilo da ste na putu na posao ili trčite, ovaj telefon je zaštićen od ogrebotina. Vrhunski dizajn, vrhunska izdržljivost.
OPPO pametni telefon A96 8GB/128GB, Starry Black
OPPO pametni telefon A96 8GB/128GB, Starry Black
291,86 €
u Harvey Norman

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe