Vetbed  Isobed SL pokrivač Wave, krem/smeđ - D 100 x Š 75 cm

Vetbed Isobed SL pokrivač Wave, krem/smeđ - D 100 x Š 75 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vetbed Isobed SL pokrivač je posebno mekan, izolira podnu hladnoću i istovremeno je posebno higijenski i antialergentski. Dodatno se krem pokrivač sa smeđim uzorkom valov... Pročitaj cijeli opis
26,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
27,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Vetbed Isobed SL pokrivač Wave, krem/smeđ - D 100 x Š 75 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta kreveta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CF929
Prijavi grešku
Vetbed Isobed SL pokrivač je posebno mekan, izolira podnu hladnoću i istovremeno je posebno higijenski i antialergentski. Dodatno se krem pokrivač sa smeđim uzorkom valova može po volji odrezati na svaku veličinu i tako biti idealni pokrivač za udobne krevete i za držanje mačića. Vetbed Idobed SL se sastoji od krznene strukture od šupljih vlakana s visinom dlake od 20 mm i gustoćom od oko 2000 g po metru. Uz to pokrivač djeluje izolirajuće i istovremeno propušta vlagu i zrak i pruža Vašem tigriću toplo i zdravo mjesto za spavanje. Podoban je pranju u perilici rublja, kao i za sušilicu. Tako je Vetbed Isobed SL posebno jednostavan za čišćenje i higijenski te je prikladan za mačke s alergijama i preosjetljivostima. Sloj protiv klizanja na donjoj strani Vetdbed Isobed SL pokrivača se brine za sigurni oslonac na glatkim površinama. Pregled Vetbed Isobed SL pokrivača Wave, krem/smeđi: antialergentski propušta vlagu i zrak izolira podnu hladnoću s podlogom protiv klizanja pranje u perilici rublja do 60 C podoban za sušilicu rublja po volji se može odrezati bez paranja vlakana krznena struktura od šupljih vlakana Trevira visina dlake 20 mm, oko 2.000 gr/m krem sa smeđim uzorkom valova proizveden u Engleskoj
Vetbed  Isobed SL pokrivač Wave, krem/smeđ - D 100 x Š 75 cm
Vetbed Isobed SL pokrivač Wave, krem/smeđ - D 100 x Š 75 cm
26,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe