HUBELINO Puzzle-Svijet dinosaura

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Hubelino zagonetke kombiniraju dvije dječje omiljene aktivnosti: kreativnu igru kockica i šarene slikovne zagonetke. Kocke su djeci poznate i olakšavaju postavljanje i šk... Pročitaj cijeli opis
18,53 €
2-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod HUBELINO Puzzle-Svijet dinosaura. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C286DB
Prijavi grešku
Hubelino zagonetke kombiniraju dvije dječje omiljene aktivnosti: kreativnu igru kockica i šarene slikovne zagonetke. Kocke su djeci poznate i olakšavaju postavljanje i škljocanje dijelova slagalice, osnovna ploča također pruža potrebnu stabilnost te služi i kao odličan jastučić prilikom putovanja ili čišćenja. Velike i kvalitetne kocke idealne su za ruke malih početnika.

Zagonetke razigrano podržavaju dječju vizualnu percepciju, kratkoročno pamćenje i logičko razmišljanje. Motivi primjereni dobi također poboljšavaju koordinaciju očiju i ruku te motoričke sposobnosti. Dovršavanje slagalice potiče samopouzdanje, a kroz usredotočenu, ustrajnu aktivnost jača se frustrirana tolerancija i fokusiran rad.

Svi Hubelino dijelovi kompatibilni su s LEGO Duplo kockama. Kao i svi Hubelino proizvodi, slagalice su proizvedene u Njemačkoj prema najvišim standardima kvalitete i testirane su od strane neovisnih instituta.

Set sadrži 35 kockica u boji i 1 matičnu ploču.

Prikladno za djecu od 4 godine.
HUBELINO Puzzle-Svijet dinosaura
HUBELINO Puzzle-Svijet dinosaura
18,53 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe