Black Angus Adult - 15 kg

Black Angus Adult - 15 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kod Markus-Mühle je najviše moguća prirodna prehrana psa u središtu. Svi proizvodi su napravljeni od kombinacije prvoklasnih životinjskih proteina, najboljih ugljikohidra... Pročitaj cijeli opis
75,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Black Angus Adult - 15 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002D32EC
Prijavi grešku
Kod Markus-Mühle je najviše moguća prirodna prehrana psa u središtu. Svi proizvodi su napravljeni od kombinacije prvoklasnih životinjskih proteina, najboljih ugljikohidrata i pažljivo izabranih biljnih komponenti. Posebnost kod Black Angus hrane je posebni proces hladnog prešanja. On brine za to, da ne dolazi do strukturalne promjene proteina i ugljikohidrata na vrućini. Na taj način su sačuvani najbolji sastojci kao vitamini, vitalni sastojci i mikronutrijenti. Black Angus hrana je bez kemijskih konzervansa kao i aroma i bojila, kako bi bila posebno probavljiva. Čista priroda se brine za nezaboravno iskustvo okusa. Namijenjen psima od 12 mjeseci svih veličina Proteini iz govedine, pačetine i sleđaKvalitetni i lako probavljivi izvori bjelančevina potiču zdravi rast i jačanje mišića. Sleđ pruža neodrecive masne kiseline, koje potiču metabolizam i od velikog su značenja za izgradnju i očuvanje staničnih stijenki. Ugljikohidrati i balastne tvari u velikoj količini reguliraju dovod energije, optimiraju rad crijeva, potiču probavu i jačaju imunološki sustav. Ekstrakt zelenousne školjke bogat kondroitin sulfatom i glukozamin glikanom koji usporavaju trošenje hrskavice kao što i stimuliraju regeneraciju stanica hrskavicereich; visokim udjelom EPA/DHA-masnih kiselina dopridonose zaštiti zglobova. Začinsko bilje, bobice, korijenje i sjemena Ovaj biljni kompleks donosi vitalizirajuće fitonutrijente očima, živcima, jetri, probavi i imunološkom sustavu. Proces hladnog prešanja Miješanje i prešanje peleta svih sirovina bez pare i visokih temperatura, kako bi se očuvala temeljna struktura sirovina koja potiče rad crijeva i slična je sirovoj hrani i kako bi se održao biološki utjecaj trava i ekstrakta školjke. Bez genetski modificiranih dijelova Bez kemijskih bojila, povezivača i konzervansa Bez anorganskih minerala kao kalcijevog karbonata ili vapnenca Prehrambeni stručnjaci iz Markus Mühle uvijek su imali drugačiji pristup. Oni nude isključivo životinjsku hranu, koja se orijentira prirodi. Black Angus Adult s pačetinom i sleđom je optimalno određena Vašem psu u najboljim godinama njegovog života. Visoko probavljivi proteini unaprjeđuju očuvanje mišića, pažljivo odabrana mješavina bilja i uravnoteženi omjer masnih kiselina potpomažu otpornost i tako jačaju imunološki sustav. Pačetina & angus govedina se brinu za visoko prihvaćanje i visoko probavljivi su izvori proteina, idealni za prehranu kod osjetljivosti na hranu kao i za izbirljive ljubimce. Sleđ pruža neodrecive omega 3 i 6 masne kiseline, koje potiču metabolizam i od velikog su značenja u izgradnji i očuvanju staničnih stijenki. Smeđa cjelozrnata riža lako probavljivi izvor ugljikohidrata, koji brine za optimalni donos e
Black Angus Adult - 15 kg
Black Angus Adult - 15 kg
75,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe