HAIER klima uređaj AS25PBAHRA/1U25YEGFRA (PEARL INVERTER)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
HAIER PEARL su kompaktne i štedljive jedinice s kompaktnim dizajnom i niskom razinom buke. Osim toga, PEARL uređaji opremljeni su brojnim funkcijama odgovornim za ... Pročitaj cijeli opis
580,50 €
3-10 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 10 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Klimakoncept.hr ponudi
Ponuda trgovine Klimakoncept.hr za proizvod HAIER klima uređaj AS25PBAHRA/1U25YEGFRA (PEARL INVERTER). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
Energetski razred hlađenja
A++
Glasnoća unutarnje jedinice (u dB)
37 dB
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C4F333
Prijavi grešku
HAIER PEARL su kompaktne i štedljive jedinice s kompaktnim dizajnom i niskom razinom buke. Osim toga, PEARL uređaji opremljeni su brojnim funkcijama odgovornim za čisti zrak, naprednom UVC tehnologijom. Sterilizacija LEC UVC lampom ima dezinfekcijski i biocidni učinak. PEARL jedinice se razlikuju po funkciji Coanda Plus koja je zaslužna za bolju raspodjelu protoka zraka.

PEARL klima uređaj sa STERILICAJA UV-C tehnologijom može inhibirati rast SARS-CoV-2 virusa do 99,99%. Učinkovitost u borbi protiv korona virusa potvrđena Texcell certifikatom.
 
UV-C zračenje - što je to?
UV-C zračenje je vrsta ultraljubičastog zračenja koje proizvodi sunce. Prirodno, ne dopire do površine našeg planeta jer ga apsorbira ozonski omotač zemlje, zbog čega se često naziva vakuumskim zračenjem. U prirodnim uvjetima ne postoji mogućnost izlaganja ovoj vrsti zračenja jer ga zrak snažno apsorbira.
 
UV-C zračenje je jedna od tri vrste ultraljubičastog zračenja prirodno prisutnog u atmosferi, koje emitira sunce. Međutim, ne dopire do površine Zemlje jer ga upija Zemljina atmosfera. UV-A i UV-B zračenje dopire do površine Zemlje, odgovorno za npr. za preplanulost.
 
UV-C zračenje u našoj okolini je da je od umjetnih umjetnih izvora - kao što su LED UV-C svjetla. Zašto čovjek umjetno proizvodi UV-C zračenje? Budući da je dokazano da ima jaka baktericidna i virucidna svojstva . Zračenje djeluje izravno na nukleinske kiseline u stanicama živih organizama. Izazivajući mutaciju RNA i DNA virusa, on inhibira njihov rast i sprječava njihovu daljnju infekciju.
 
Virusi, unatoč mikroskopskoj veličini, sadrže DNA i RNA nukleinske kiseline. UV-C zračenje ima neutralizirajući učinak na nukleinske kiseline. Kao rezultat, dolazi do fotokemijske reakcije koja dovodi do prekida veze između uzastopnih nositelja informacija u nukleinskoj kiselini. Njihova se kemijska struktura mijenja, što rezultira inhibicijom rasta virusa.


LED UV-C svjetiljka ugrađena u Haier klima uređaje osvjetljava zrak kratkovalnim zrakama koje prolaze kroz klima uređaj, a koji može sadržavati 5-34% mikroorganizama. Usisani zrak se prvo filtrira kroz set standardnih filtera, a zatim se ozrači UV-C lampom, koja može inhibirati rast virusa i bakterija do 99,99% , što je provjereno i potvrđeno od strane međunarodne istraživačke organizacije Texcell SA.
 
Funkcija UV-C STERILIZACIJA uključuje se i isključuje jednim gumbom na razini bežičnog daljinskog upravljača ili mobilnog telefona s konfiguriranom Wi-Fi kontrolom.
 
Odabrani HAIER klima uređaji opremljeni su tehnologijom UV-C STERILIZACIJE. Kao rezultat, zrak se dezinficira, bez štetnih učinaka na ljude ili životinje u prostoriji.
 
Dodatna zaštita je posebno izrađen mehanizam koji isključuje funkciju UV-C STERILIZACIJE kada se otvori poklopac klima uređaja.
 
Tehnologija UV-C STERILIZACIJE koja se koristi u Haier klima uređajima obavlja funkciju inhibicije rasta virusa (SARS-CoV-2) na temelju rezultata laboratorijskog ispitivanja učinkovitosti UV-C lampe. Testove je proveo Texcell, globalna ugovorna istraživačka organizacija. Texcell je provjerio i potvrdio učinkovitost ove tehnologije na razini od 99,998%, u prostoru od 45 litara, u roku od 1 sata. Učinak funkcije UV-C sterilizacije ovisi o veličini prostorije i može potrajati nekoliko sati da se postigne željeni učinak.

Nove funkcije:
 
Tehnologija UV-C STERILIZACIJE
može inhibirati rast virusa SARS-CoV-2 do 99,99% *. Učinkovitost u borbi protiv koronavirusa potvrđena Texcell certifikatom. Lampa s dezinfekcijskim učinkom osvjetljava zrak koji struji kroz klima uređaj UV-C zrakama, čisteći ga od virusa i bakterija. Funkcija UV-C STERILIZACIJA je sigurna za ljudsko zdravlje, jer zrake ne izlaze izvan uređaja. 
Tehnologija UV-C STERILIZACIJE u Haier klima uređajima može učinkovito zaštititi od virusa i bakterija.

56°C STERI-CLEAN
Uništava bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na 56°C tijekom 30+ minuta.

Coanda More
Funkcija Coanda Plus čini strujanje zraka iz klima-uređaja jačim i postiže veći domet koji dopire do svakog dijela prostorije.

Wi-Fi kontrola
Upravljanje klima uređajem ili sustavom klimatizacije pomoću pametnog telefona ili tableta spojenog na internet. Daljinski upravljač vam omogućuje da u vrućim danima uključite hlađenje prije nego što se vratite kući. Svakodnevne situacije koje nas prate u životu inspiriraju brend Haier na kreiranje inteligentnih rješenja. Wi-Fi upravljanje je jednostavno i intuitivno. 
 
Postavljanje radnih parametara klima uređaja moguće je pomoću namjenske aplikacije na mobilnom uređaju. To jamči pristup gotovo svim funkcijama klima uređaja. Važno je da aplikacija omogućuje konfiguraciju više uređaja. Osim toga, Wi-Fi sustav upravljanja omogućuje vam stvaranje radnih rasporeda, npr. Tjedno, i praćenje potrošnje električne energije od strane kućnog sustava. U Haier klima uređajima moguće je koristiti različite vrste bežične i žičane kontrole.

Vrlo tih rad 18 dB (A)
Vrlo tih rad Haier klima uređaja postignut je zahvaljujući optimiziranim kanalima protoka zraka i optimiziranom presjeku ventilatora. Haier klima uređaji rade s razinom buke smanjenom na 18 dB (A), zahvaljujući kojoj se mogu koristiti noću, osiguravajući udobnost korisnika, a ne ometaju san. Osim toga, klima uređaji imaju različite načine rada, npr. TIH način rada, koji nudi rad klima uređaja na najnižoj mogućoj razini buke.
HAIER klima uređaj AS25PBAHRA/1U25YEGFRA (PEARL INVERTER)
HAIER klima uređaj AS25PBAHRA/1U25YEGFRA (PEARL INVERTER)
580,50 €
u Klimakoncept.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe