MORAKNIV® SURVIVAL Set za Kansbol/Garberg

MORAKNIV® SURVIVAL Set za Kansbol/Garberg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=RHVA1C8]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-r... Pročitaj cijeli opis
26,90 €
3-5 dana
Cijena s dostavom
31,68 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o booster.hr ponudi
Ponuda trgovine booster.hr za proizvod MORAKNIV® SURVIVAL Set za Kansbol/Garberg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C68AD4
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=RHVA1C8]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll;width:50%;align-self:stretch}#html-body [data-pb-style=STY96I1]{text-align:left}#html-body [data-pb-style=A4NELQY],#html-body [data-pb-style=I21A1VC]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:contain;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll;width:8.33333%;align-self:stretch}#html-body [data-pb-style=A4NELQY]{width:41.6667%;align-self:flex-start}

Survival set za Kansbol/Garberg je dopunski set za Morakniv® Kansbol i Garberg modele noževa izrađene od izdržljive plastike. Postavljen na futroli, osigurat će vam da uvijek pri ruci imate potpaljivač vatre i oštrilo za nož, dva osnovna elementa koji vam omogućuju preživljavanje u ekstremnim uvjetima ili pripremu skloništa. Redovito oštrenje također će učiniti vaše noževe izdržljivim. Survival set izvrstan je dodatak za sve entuzijaste koji vole provoditi vrijeme u divljini.

Fotografija je informativnog karaktera.

Značajke:

• Sadrži potpaljivač vatre i oštrilo
• Odgovara Kansbol i Garberg modelu
• Priložen paracord
• Proizvedeno u Švedskoj

MORAKNIV® SURVIVAL Set za Kansbol/Garberg
MORAKNIV® SURVIVAL Set za Kansbol/Garberg
26,90 €
u booster.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe