Head Speed Team 2022 3

Head Speed Team 2022 3

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Igrajte brzo, dok uživate u senzacionalnom osjećaju, uz uvođenje inovativne nove Auxetic konstrukcije. Lakši od svoje veće b... Pročitaj cijeli opis
149,00 € -1 %
147,00 €
-1 %149,00 €
s dostavom 153,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
153,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Head Speed Team 2022 3. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C70224
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Igrajte brzo, dok uživate u senzacionalnom osjećaju, uz uvođenje inovativne nove Auxetic konstrukcije. Lakši od svoje veće braće u popularnoj SPEED seriji, SPEED TEAM je idealan za povremene igrače koji brzo udaraju koji traže brži reket i dodatnu sposobnost manevriranja. Nadogradnja ovog reketa uključuje novi, elegantan i asimetričan dizajn s mat i sjajnom završnom obradom i kromiranim detaljima. Lagani reket Za povremenog, brzog igrača Senzacionalan osjećaj Elegantan i asimetričan dizajn Tehnologije AUXETIC Auksetičke konstrukcije pokazuju jedinstvenu deformaciju u usporedbi s neauksetskim konstrukcijama. Zbog svojih unutarnjih svojstava, Auxetic konstrukcije se šire kada se primijeni sila ''povlačenja'' i skupljaju kada se stisnu. Što je veća primijenjena sila, veća je i Auxetic reakcija. GRAFEN UNUTRA Strateški smješten u većini HEAD-ovih reketa, Graphene jača okvir, pruža veću stabilnost i optimizira prijenos energije s reketa na lopticu. Kada kupite svoj sljedeći reket, budite sigurni da ima GRAFEN UNUTRA. POWER GROMMETS Povećani ulošci snage maksimiziraju kretanje strune za povećanu snagu. SMERNO BUŠENJE Smjerno bušenje kombinira povećanu snagu i točku, dajući osjećaj plišanog udara. BRZINSKI Uzorak Poseban uzorak žica za brzinu pruža savršenu mješavinu snage pod kontrolom. BRZINSKI ZRAK Aerodinamički poprečni presjek Speed beam-a maksimizira brzinu zamaha i snagu.
Head Speed Team 2022 3
Head Speed Team 2022 3
147,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe