Mikro linija PANASONIC SC-HC300EG-W

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Glazbeni sustav SC-HC300EG

Panasonic SC-HC300EG je elegantan audio sustav za suvremeni život.

Jasan i dinamičan zvuk

Jednostavan dizajn odgovara svak... Pročitaj cijeli opis

209,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 22:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Harvey Norman ponudi
Ponuda trgovine Harvey Norman za proizvod Mikro linija PANASONIC SC-HC300EG-W. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C72ACE
Prijavi grešku

Glazbeni sustav SC-HC300EG

Panasonic SC-HC300EG je elegantan audio sustav za suvremeni život.

Jasan i dinamičan zvuk

Jednostavan dizajn odgovara svakom unutarnjem prostoru. Kompaktno kućište proizvodi dubok i prodoran zvuk. Kompaktno i tanko kućište ima najnoviju audio tehnologiju. Dvokanalno digitalno pojačalo pruža jasan i dinamičan zvuk bez izobličenja.

Glazbena kutija

Minimalistički dizajn pristaje svakom prostoru, a materijali raznih tekstura stvaraju profinjenu atmosferu, pa će HC300 dopuniti vaš životni prostor zvukom i ditajnom. Uz to, može se montirati na zid. To dodatno povećava fleksibilnost instalacije, kao i mogućnost uživanja u glazbi.

AUX-IN

Jednostavno spojite postojeći glazbeni player (na primjer, Chromecast Audio) na AUX-IN. Čak i ako je HC300 isključen, na uređaju se detektira audio signal, uređaj se automatski uključuje i glazba se reproducira s AUX utičnice.

Dizajniran za ljubitelje glazbe

Volite li slušati glazbu iz tradicionalnijih izvora kao što su CD ili radio? Ovaj fleksibilni HiFi sustav također podržava najnovije glazbene usluge putem Bluetootha. Jednostavno preuzmite aplikaciju Panasonic Music Streaming za upravljanje sadržajem putem svojih omiljenih glazbenih usluga.

Mikro linija PANASONIC SC-HC300EG-W
Mikro linija PANASONIC SC-HC300EG-W
209,00 €
u Harvey Norman

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe