Vodootporni pojas za trčanje s izlazom za slušalice: crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Oslobodi ruke kada vježbaš na stazi za trčanje, u teretani ili hodaš na otvorenom. Sportska torba savršeno će nadopuniti tvoj Oslobodi ruke kada vježbaš na stazi za trčan... Pročitaj cijeli opis
6,49 €
3-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
10,38 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Stirline ponudi
Ponuda trgovine Stirline za proizvod Vodootporni pojas za trčanje s izlazom za slušalice: crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C7ADE9
Prijavi grešku
Oslobodi ruke kada vježbaš na stazi za trčanje, u teretani ili hodaš na otvorenom. Sportska torba savršeno će nadopuniti tvoj Oslobodi ruke kada vježbaš na stazi za trčanje, u teretani ili hodaš na otvorenom. Sportska torba savršeno će nadopuniti tvoj sportski izgled i omogućiti ti da poneseš najvažnije stvari sa sobom.Preporučamo ti udobnu i dizajnersku torbicu za kukove koja je lagana i kompaktna, a također nudi mnogo prostora za pohranu. Njezina težina je samo 106 grama, dok je veličina – 11x38 cm. Savršena je i za žene i za muškarce.Glavne informacije:mala težina i kompaktna veličinaveliki kapacitetpraktični džepovi na patentni zatvaračvodootporanmoguće nositi na tri načinasportski dizajn savršen za vježbanjeotvor za slušaliceVisoka udobnost nošenjaZaštita sadržajTorbica štiti sadržaj od vlage – voda ne može dospjeti u unutrašnjost, ne oštećuje opremu, već se nakuplja vani, a možeš je ukloniti krpom. Čvrsti patentni zatvarači također služe kao zaštita i sprječavaju ispadanje predmeta i kada napraviš salto ili dinamički skok.Tri načina nošenjaNosi svoju torbicu po svojoj želji, na najudobniji način i u stilu koji ste planirali za određeni trening. Možeš:staviti oko struka,neka ti visi preko ramena,objesi ju na ruku.Otvor za slušaliceAko telefon ili player držite u torbi, možete provući kabel kroz otvor na kućištu i gotovo! Sada možeš uživati ??u omiljenoj glazbi ili slušati audioknjigu gdje god se nalazila/o.
Vodootporni pojas za trčanje s izlazom za slušalice: crni
Vodootporni pojas za trčanje s izlazom za slušalice: crni
6,49 €
u Stirline

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe