Spielehelden Sweethearts and Cards, Za parove, više od 100 ljubavnih pitanja za ljubavnike

Spielehelden Sweethearts and Cards, Za parove, više od 100 ljubavnih pitanja za ljubavnike

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Potrebe, želje, snovi i još mnogo toga: sve to ne bi trebalo ostati nedorečeno u vezi ili braku! Sofisticirana kartaška igra Sweethearts and Cards tvrtke Spielehelden daj... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Spielehelden Sweethearts and Cards, Za parove, više od 100 ljubavnih pitanja za ljubavnike. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01C9ACC9
Prijavi grešku
Potrebe, želje, snovi i još mnogo toga: sve to ne bi trebalo ostati nedorečeno u vezi ili braku! Sofisticirana kartaška igra Sweethearts and Cards tvrtke Spielehelden daje parovima prostor i vrijeme za dubokoumni razgovor. Zahvaljujući romantici, duhovitosti i razigranosti, zaljubljena srca je kucati još brže. Igra je vrlo profinjena,, ali i zaigrana, romantična i osvježavajuća. Krenite u nježno putovanje, koje će vas još više međusobno povezati kroz iskreni razgovor i slušanje. Upoznajte se bolje, ponovno se zaljubite i razbuktajte strasti. Zajedno možete doživjeti nezaboravne trenutke, ojačati međusobno povjerenje, intimnost te izgraditi neraskidivu ljubavnu vezu, zahvaljujući ovoj specijalnoj igri za ljubavne parove , kroz intenzivne runde razgovora u dvoje. Igra sadrži 110 lijepo dizajniranih kartica, od kojih svaka sadrži dubokoumno, ali zabavno pitanje. Vrijeme je za dvoje: uključite kartašku igru Sweethearts and Cards tvrtke Spielehelden u svoj svakodnevni život. Neka to postane vaš intimni ritual, na primjer, izvlačenje jedne ili dvije karte svaki tjedan. Nađite vremena jedno za drugo, zabavite se i produbljujte svoju vezu smijući se zajedno, iskreno dijeleći svoje osjećaje i strpljivo slušajući. Uživajte u zajedničkim trenucima razigranosti: uz kartašku igru Spielehelden Sweethearts and Cards vaša će srca zaplesati u istom ritmu.
Spielehelden Sweethearts and Cards, Za parove, više od 100 ljubavnih pitanja za ljubavnike
Spielehelden Sweethearts and Cards, Za parove, više od 100 ljubavnih pitanja za ljubavnike
14,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe