Head Speed MP 2022

Head Speed MP 2022

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Osvježeni TENISKI REKET SPEED MP napravljen je za igrače koji trebaju kontrolu za svoju brzu igru, zajedno s većom pokretlji... Pročitaj cijeli opis
289,00 € -13 %
250,00 €
-13 %289,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 20:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Head Speed MP 2022. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Za sport
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CE63D4
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Osvježeni TENISKI REKET SPEED MP napravljen je za igrače koji trebaju kontrolu za svoju brzu igru, zajedno s većom pokretljivošću i lakšim rukovanjem. S uvođenjem Auxetic konstrukcije, nadograđeni SPEED MP i dalje je stvoren za brzinu i brzu igru, a sada ima još senzacionalniji dojam. Možete igrati brzo dok osjećate svaki udarac s reketom koji je dio bestseler serije SPEED koju preporučuje Novak Đoković. Osvježenje SPEED MP - koji je nešto lakši od PRO i malo lakši za rukovanje - uključuje novi, elegantan i asimetričan dizajn s mat i sjajnom završnom obradom i kromiranim detaljima. Za igrače s brzom igrom Kontrola, manevriranje i lakše rukovanje Senzacionalan osjećaj Elegantan i asimetričan dizajn Tehnologije AUKSETIČAN Auksetičke konstrukcije pokazuju jedinstvenu deformaciju u usporedbi s neauksetskim konstrukcijama. Zbog svojih unutarnjih svojstava, Auxetic konstrukcije se šire kada se primijeni sila povlačenja i skupljaju kada se stisnu. Što je veća primijenjena sila, to je veća auksetična reakcija. GRAFEN UNUTRA Strateški postavljen u većini naših reketa, Graphene ojačava okvir, pruža veću stabilnost i optimizira prijenos energije s reketa na lopticu. Kada budete kupovali svoj sljedeći reket, budite sigurni da ima GRAFEN UNUTRA. POWER GROMMETS Povećani snažni umeci povećavaju kretanje strune za veću snagu. USMJERENO BUŠENJE Usmjereno bušenje kombinira povećanu snagu i ugodno mjesto, pružajući plišan osjećaj udarca. OBRAZAC BRZINE Poseban brzi uzorak žica pruža savršenu kombinaciju snage pod kontrolom. BRZINSKI ZRAK Aerodinamički presjek brze grede maksimizira brzinu i snagu zamaha.
Head Speed MP 2022
Head Speed MP 2022
250,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe