Head IG Speed Jr.

Head IG Speed Jr.

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Djeca se mogu igrati s brzinom i kontrolom uz lagani TENISKI REKET IG Speed Jr. 23, koji je savršen prvi reket za djecu od 6... Pročitaj cijeli opis
55,40 € -29 %
39,40 €
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
46,30 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 8:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CE63D6
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Djeca se mogu igrati s brzinom i kontrolom uz lagani TENISKI REKET IG Speed Jr. 23, koji je savršen prvi reket za djecu od 6 do 8 godina. Izrađen od laganog grafitnog kompozita i dugačak 23 inča, TENISKI REKET IG Speed Jr. 23 dizajniran je za djecu od 6 do 8 godina koja vole igrati s brzinom i kontrolom. Sa svojom težinom, izvrsnom igranošću i modernim dizajnom, ovo je idealan prvi reket koji će djeci omogućiti zabavu na terenu. Dok Innegra tehnologija osigurava apsorpciju udaraca i poboljšava stabilnost, tehnologija Damp Plus apsorbira udarne vibracije prije nego što stignu do ručke, dajući bolji osjećaj. Brzina i kontrola za djecu od 6 do 8 godina Lagani grafitni kompozit Vrhunska igrivost Innegra tehnologija za apsorpciju udaraca i stabilnost Damp Plus tehnologija za bolji osjećaj Moderan dizajn INNEGRA™ Innegra™ je danas najlakše vlakno visokih performansi na svijetu. Njegova ekstremna čvrstoća zajedno s HEAD-ovom naprednom karbonskom kompozitnom tehnologijom dovodi do novog ultra otpornog hibridnog kompozita. VLAŽNO PLUS Jedinstveni DAMP Plus umetak izolira udarne vibracije od rukohvata za iznimnu udobnost.
Head IG Speed Jr.
Head IG Speed Jr.
39,40 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe