MAC Studio Fix 24 Hour Smooth Wear Concealer Korektor Korektori za lice

MAC Studio Fix 24 Hour Smooth Wear Concealer Korektor Korektori za lice

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Uz to što nudi besprijekornu pokrivenost i meki izgled područja oko očiju, MAC Studio Fix 24 - Hour Liquid Concealer je iznimno udoban za kožu i pogodan za svaki tip t... Pročitaj cijeli opis

26,10 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
29,10 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 20:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Ponuda trgovine notino.hr za proizvod MAC Studio Fix 24 Hour Smooth Wear Concealer Korektor Korektori za lice. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CF4EB9
Prijavi grešku

Uz to što nudi besprijekornu pokrivenost i meki izgled područja oko očiju, MAC Studio Fix 24 - Hour Liquid Concealer je iznimno udoban za kožu i pogodan za svaki tip tena. Dolazi uz aplikator sa spužvastim vrškom koji olakšava nanošenje i može dohvatiti svaki dio lica bez problema. S ovim korektorom možete stvoriti idealan matte finiš koji će izdržati cijeli dan.

Sastojci: Cyclopentasiloxane, Water\Aqua\Eau, Trimethylsiloxysilicate, Butylene Glycol, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Sorbitan Sesquioleate, Tribehenin, Magnesium Sulfate, Phenyl Trimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Methicone, Silica, Nylo
Sastojci napomena: Popis sastojaka se može mijenjati ili razlikovati. Molimo pogledajte popis sastojaka na paketu proizvoda koji ste dobili za najnoviji popis sastojaka.
Savjet za korištenje: Nanesite na kožu koristeći aplikator i blendajte spužvicom, četkicom ili prstima dok se ne ujednači. Za svjež izgled lica, nanesite ispod očiju, poviše obrva i na svaki dio koji želite da bude prekriven cijeli dan. Za konturiranje lica, iskoristite nijansu koja je 2 - 3 puta tamnija od standardne boje tena lica. Aplikatorom nanesite manji sloj direktno ispod jagodica gdje inače pada sjena na licu. Blendajte dok se boja ne ujednači.
MAC Studio Fix 24 Hour Smooth Wear Concealer Korektor Korektori za lice
MAC Studio Fix 24 Hour Smooth Wear Concealer Korektor Korektori za lice
26,10 €
u notino.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe