Babolat Pure Aero Rafa Lite 2

Babolat Pure Aero Rafa Lite 2

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Lagan, okretan i dobar za vrtnju, Pure Aero RAFA Lite savršena je opcija za juniore koji koriste svoj prvi reket za odrasle ... Pročitaj cijeli opis
274,00 € -29 %
194,40 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 8:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Ponuda trgovine Tennis-zone.hr za proizvod Babolat Pure Aero Rafa Lite 2. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CF8D91
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Lagan, okretan i dobar za vrtnju, Pure Aero RAFA Lite savršena je opcija za juniore koji koriste svoj prvi reket za odrasle ili odrasle koji traže reket koji je jednostavan za korištenje. Borbenost, otpor, čelični um... isti si kao Rafš Vrijeme je da izazovete svoje najteže protivnike s ovim Pure Aero u njegovom imenu i bojama, dominirajući igrom svojom snagom i poletom. PREDNOSTI ZAVRTI Pomaknite granice dvorišta i iscrpite svog protivnika. Bez obzira jeste li već profesionalac u spinu ili jednostavno agresivan igrač nakon više zagriza, ovaj reket je dizajniran s jednim ciljem: pojačati vaš spin. S ovim reketom pronaći ćete nevjerojatne nove kutove i izludjeti svog protivnika, šaljući ga u sva četiri kuta terena. VLAST Trebate snagu da pojačate svoju napadačku igru? Od prvog dana dizajnirali smo reket koji podržava vaš tempo i vrtnju kako bi vam pomogao da se obranite od protivnika i pošaljete ga iza osnovne linije. Preradili smo najnoviju generaciju reketa Pure Aero kako bismo kombinirali snagu i vrtnju kako biste mogli iskoristiti svaku priliku za pobjedničke udarce. OSJEĆAJ Da biste dominirali igrom, morate osjetiti udarce. Ovi dodatni osjećaji dio su ključnih poboljšanja ovog novog Pure Aero reketa. Sada možete u potpunosti kontrolirati putanju svojih udaraca i dodati raznolikost svojoj igri dok se približavate mreži kako biste pogodili pobjednika ili napravili nevjerojatan drop shot. AEROMODULAR 3 Aerodinamični okvir koji integrira odbojnik i ušice povećava brzinu glave reketa i stvaranje vrtnje. FSI SPIN Otvoreni uzorak žica za vrhunsku vrtnju. Zbog duljeg vremena kontakta između kuglice i žice, WOOFER SUSTAV pruža maksimalnu vrtnju uz odličan osjećaj i vrhunsku kontrolu. CORTEX PURE FEEL POWERED BY SMAC Bolje prigušivanje vibracija zahvaljujući novom materijalu integriranom u grafit reketa koji pruža čisti osjećaj uz nevjerojatan zvuk.
Babolat Pure Aero Rafa Lite 2
Babolat Pure Aero Rafa Lite 2
194,40 €
u Tennis-zone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe