Babolat Pure Drive Junior Girl 1

Babolat Pure Drive Junior Girl 1

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Neki to nazivaju definicijom moći. Nazvat ćete to svojom nepravednom prednošću. Mi to zovemo Pure Drive. Babolat je lansirao... Pročitaj cijeli opis
133,00 € -28 %
95,90 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:56.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Ponuda trgovine Tennis-zone.hr za proizvod Babolat Pure Drive Junior Girl 1. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Za sport
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CF8DA9
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Neki to nazivaju definicijom moći. Nazvat ćete to svojom nepravednom prednošću. Mi to zovemo Pure Drive. Babolat je lansirao Pure Drive 1994. i brzo uspostavio mjerilo snage. Sa svakim sljedećim modelom, inovirali smo i razvijali kako bismo zadovoljili zahtjeve igre. Nije ni čudo da je Pure Drive jedan od najpopularnijih i najsvestranijih reketa na svijetu. Deseta generacija Pure Drivea podiže vašu igru na sljedeću razinu s eksplozivnom snagom do točke i pojačanim osjećajem. PREDNOSTI VLAST Želite moć, prestanite gledati okolo. Bez obzira na razinu vaše vještine, snaga je ono što je ovaj reket učinilo kultnim. Ne samo da se naširoko koristi na Touru, već je i jedan od najprodavanijih reketa svih vremena zbog svoje svestranosti koja donosi snagu na dlanu svakog igrača. EKSPLOZIVNOST Ipak, poželite da imate dodatni pop kad stvari krenu, evo eksplozivnosti. Kada je intenzitet visok, možete se pouzdati u to da će vaš reket učiniti upravo ono za čim žudite: proizvesti ubojiti udarac, čak i pri udarcu izvan centra. Novo polaganje je razvijeno da učini upravo to, izmami osmijeh na vaše lice... i smiješak na protivnikovo. OSJETITI Trebate osjetiti, sada osjetite razliku. Da, osjećaj je važan čak iu snažnom okviru. Svi razumijemo da ako ne možete kontrolirati svoj udarac, snaga je besmislena. Pripremite se za novo iskustvo koje ćete ne samo osjetiti, već i čuti kroz ovaj jedinstveni zvuk pri udarcu lopte.
Babolat Pure Drive Junior Girl 1
Babolat Pure Drive Junior Girl 1
95,90 €
u Tennis-zone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe