Babolat Syntec Team

Babolat Syntec Team

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Tražite li zamjenski rukohvat koji neće povećati vašu veličinu rukohvata, čak ni s gornjim rukohvatom? Razvili smo Syntec ti... Pročitaj cijeli opis
10,00 € -21 %
7,90 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Ponuda trgovine Tennis-zone.hr za proizvod Babolat Syntec Team. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CF8DB0
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Tražite li zamjenski rukohvat koji neće povećati vašu veličinu rukohvata, čak ni s gornjim rukohvatom? Razvili smo Syntec tim da odgovori upravo na ovu potrebu. PREDNOSTI OSJETITI Zato što želite osjetiti svaki nagib svoje ručke za maksimalnu kontrolu pri svakom zamahu. Zapravo, ovo bi mogla biti izvrsna alternativa legendarnom Leather Gripu. APSORPCIJA Tanak kao legendarni Natural Grip, Syntec Team ne samo da će vam pružiti izvrsnu kontrolu, već će vam također pružiti visoku apsorpciju znoja.
Babolat Syntec Team
Babolat Syntec Team
7,90 €
u Tennis-zone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe