Maltodextrin (1 kg)

Maltodextrin (1 kg)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Builder maltodekstrin

Ako vaš unos ugljikohidrata treba nadopuniti, ili ako trenirate ili se natječete, postoji dodatak koji vam može koristiti. Maltodekstrin je... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 10:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod Maltodextrin (1 kg). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CFEC0D
Prijavi grešku

Builder maltodekstrin

Ako vaš unos ugljikohidrata treba nadopuniti, ili ako trenirate ili se natječete, postoji dodatak koji vam može koristiti. Maltodekstrin je polisaharid sastavljen od jedinica glukoze bez okusa. Budući da u formuli sadrži samo glukozu, to je brzo apsorbirajući oblik ugljikohidrata s visokim glikemijskim indeksom. Preporuča se za povremenu upotrebu, uglavnom nakon vježbanja za popunjavanje zaliha glikogena. Također može biti korisno u situacijama kada imate dugu i energetski intenzivnu vježbu i možda vam treba malo više energije u obliku ugljikohidrata. Maltodekstrin je višenamjenski proizvod koji se može individualno prilagoditi kako bi se uklopio u svačiji repertoar sportskih dodataka.

Upute

U shakeru pomiješajte 1 porciju (40 g = 4 mjerice = 4 žlice) proizvoda u bilo koje bezalkoholno piće. Konzumirajte 1 porciju nakon treninga.

Skladištenje

Čuvati dobro zatvoreno na hladnom i suhom mjestu.

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života. Čuvati izvan dohvata male djece

Maltodextrin (1 kg)
Maltodextrin (1 kg)
3,82 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe