Viessmann VITOCAL 100-S B08, 8.1 kW

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Split dizalica topline zrak/voda Vitocal 100-S sastoji se od dvije odvojene jedinice: Vanjska jedinica crpi toplinu iz okolnog zraka i prenosi preko isparivača na rashlad... Pročitaj cijeli opis
5.101,00 €
Besplatna dostava
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 1:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Mirakul.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Mirakul.com.hr za proizvod Viessmann VITOCAL 100-S B08, 8.1 kW. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D01A8A
Prijavi grešku
Split dizalica topline zrak/voda Vitocal 100-S sastoji se od dvije odvojene jedinice: Vanjska jedinica crpi toplinu iz okolnog zraka i prenosi preko isparivača na rashladni medij koji se zatim zagrijava na potrebnu temperaturu za sustav grijanja pomoću kompresora. Toplina se zatim odvodi putem jednog voda do unutarnje jedinice u kojoj se preko kondenzatora prenosi na sustav grijanja. Unutarnja jedinica je već tvornički opremljena s hidrauličkim komponentama kao što su 3-putni preklopni ventil, sekundarna crpka i regulacija dizalice topline.Svojim kompaktnim dimenzijama unutarnja jedinica se može ugraditi u svaki podrum ili prostor u kući. Tvornički je jedinica već opremljena sa svim potrebnim komponentama. Vanjska jedinica se može postaviti na vanjski zid kuće ili također slobodno u vanjskom prostoru.Vitocal 100-S dolazi u nekoliko izvedbi za različite zahtjeve. Prva opcija je dizalica topline samo s funkcijom grijanja za grijanje prostora i zagrijavanje tople vode. Druga izvedba dolazi s funkcijom hlađenja „active cooling“ za ugodno temperiranje prostora u ljetnim mjesecima i s ugrađenim protočnim grijačem ogrjevne vode.Električne komponente osobito su štedljive u radu. Visokoučinkovita cirkulacijska crpka za sekundarni krug dolazi serijski. U pogonu djelomičnog opterećenja kompresor se točno prilagođava trenutnim potrebama za toplinom i održava željenu temperaturu za grijanje/hlađenje kao i toplu vodu. U kombinaciji s fotonaponskom instalacijom može se koristiti vlastita proizvedena struja za pogon dizalice topline.S opcionalno dobavljivim WLAN-modulom Vitoconnect 100 split dizalicom topline zrak/voda može se upravljati preko interneta. Posredstvom besplatne aplikacije Vitotrol App mnoge funkcije kao podešavanje temperature ili party pogon mogu se jednostavno podešavati preko pametnog telefona.
Viessmann VITOCAL 100-S B08, 8.1 kW
Viessmann VITOCAL 100-S B08, 8.1 kW
5.101,00 €
u Mirakul.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe