Autosjedalica Voyager Maxi, srebrno siva

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Autosjedalica Voyager Maxi
Rotacija od 360°, pojas u pet točaka do 19,5 kg, umetak od memorijske pjene za novorođenče, tijelo od polipropilena koje još bolje apsorbir...
Pročitaj cijeli opis
307,97 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 8:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Autosjedalica Voyager Maxi, srebrno siva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Fiksiranje u autu
Grupa autosjedalice
Povezivanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D038E4
Prijavi grešku
Autosjedalica Voyager Maxi
Rotacija od 360°, pojas u pet točaka do 19,5 kg, umetak od memorijske pjene za novorođenče, tijelo od polipropilena koje još bolje apsorbira udarce - to je Voyager Maxi autosjedalica. U skladu s najnovijim sigurnosnim standardom i-Size. Prikladno od rođenja do 135 cm.

Okretna autosjedalica od rođenja do 135 cm
Autosjedalica Voygaer Maxi pružit će maksimalnu sigurnost vašoj djeci na cesti. Struktura je izrađena od polipropilena koji još bolje apsorbira energiju udarca. Osim toga, sa strane je integrirana SIP zaštita koja štiti u slučaju bočnog sudara. Integrirani sigurnosni luk sprječava prevrtanje. Autosjedalica je testirana u Europi i zadovoljava najnoviji sigurnosni standard i-Size.

Pojas s pet točaka štiti dijete do 19,5 kg
Od rođenja do 19,5 kg, sigurnosni pojas u 5 točaka s visokokvalitetnom Immi kopčom štiti djecu. U ovoj fazi autosjedalica se pričvršćuje pomoću isofixa i potporne noge. Djeca se mogu voziti suprotno od smjera vožnje do 105 cm. Zahvaljujući rotaciji moguće je odabrati i vožnju u smjeru od 76 cm. Kada dijete naraste, jednostavno se možete prebaciti na sigurnosni pojas u 3 točke u vozilu. Potporna noga se sklapa ispod autosjedalice. Vaše dijete je savršeno zaštićeno od rođenja do 135 cm.

Udobna i sigurna autosjedalica
Voyager Maxi nije samo siguran, već i izuzetno udoban. Savršeno se prilagođava rastu bebe. Za najmanje bebe dizajniran je umetak za novorođenče od memorijske pjene koji se sastoji od nekoliko dijelova koji se po potrebi mogu postupno izvlačiti. Čak i kada dijete odraste, ne gubi udobnost. Naslon za glavu također je izrađen od memorijske pjene. U svim fazama autosjedalica se može namjestiti u 3 položaja.

Kako bi se spriječilo prekomjerno znojenje djece, tijelo autosjedalice je ventilirano. Držač sigurnosnog pojasa tada će služiti za praktično vezivanje i otkopčavanje djeteta. Voyager Maxi tako pruža udobnost i djeci i roditeljima

  • Za djecu od rođenja do 135 cm
  • Pojasevi u 5 točaka do 19,5 kg
  • Zadovoljava najnoviji i-Size sigurnosni standard
  • Testirano u Njemačkoj
  • Umetak za novorođenče od memorijske pjene
  • 3 položaja u smjeru i u suprotnom smjeru
  • Ventilirana leđa
  • Protuklizni pojas u 5 točaka s IMMI kopčom
  • SIP bočna zaštita
  • Konstrukcija od polipropilena bolje apsorbira udarce
Autosjedalica Voyager Maxi, srebrno siva
Autosjedalica Voyager Maxi, srebrno siva
307,97 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe