Wilson Pro Tour

Wilson Pro Tour

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Igrajte kao profesionalci s Wilson® dvoranskom Pro Tour odbojkaškom loptom. Izrađen da traje, Pro Tour ima presvlaku od sint... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena jučer u 14:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Wilson Pro Tour. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D0794D
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Igrajte kao profesionalci s Wilson® dvoranskom Pro Tour odbojkaškom loptom. Izrađen da traje, Pro Tour ima presvlaku od sintetičke kože, ranu i V-Tec šavove. Ova lopta za odbojku u dvorani službene je veličine i težine. Konstrukcija poklopca lopte: Laminirana Mjehur: blokada pritiska Navlaka: sintetička koža Unutarnja konstrukcija: Standardna Podloga za igru: unutarnja Upotreba lopte: rekreacijska OSOBINE SINTETIČKA KOŽA Navlaka od umjetne kože nudi mekan dodir i dugotrajnu izdržljivost. SLUŽBENA VELIČINA / TEŽINA Veličina/težina koja se koristi na profesionalnoj razini, idealno za uzrast od 13 godina i više. PRODUŽENA TRAJNOST Izdržljiva, namotana konstrukcija trupa pomaže lopti da zadrži optimalan okrugli oblik, utakmicu za utakmicom. SAVRŠEN DODIR Navlaka od sintetičke kože visokih performansi omogućuje vam da bolje držite loptu svakim dodirom. PROFESIONALNE IZVEDBE U INDOOR Igrajte kao profesionalci u zatvorenom prostoru s potpuno novom profesionalnom grafikom i nadograđenom materijalnom konstrukcijom.
Wilson Pro Tour
Wilson Pro Tour
17,58 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe