Camelbak CHUTE MAG R 0,75L, boca, crvena 2470

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Camelbak Chute Mag R 0,75L lagana i izdržljiva boca velikog protoka dobila je preobrazbu u novu, održivu verziju. Napravljena je od 50% recikliranog, zdravstveno prihvatl... Pročitaj cijeli opis
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o intersport.hr ponudi
Cijena s dostavom
25,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D371D8
Prijavi grešku
Camelbak Chute Mag R 0,75L lagana i izdržljiva boca velikog protoka dobila je preobrazbu u novu, održivu verziju. Napravljena je od 50% recikliranog, zdravstveno prihvatljivog i visokokvalitetnog materijala od kopoliestera Tritan, koji ne sadrži kemikalije BPA, BPS i BPF. Voda stoga uvijek ima pravi okus vode. Boca ne upija mirise i boje pa u nju osim vode možete uliti i druga pića. Zbog širokog otvora lako se puni ledom. Boca se odlikuje inovativnim i patentiranim magnetnim poklopcem koji vam omogućuje otvaranje i zatvaranje usnika za piće jednim okretajem. Bez brige, poklopac vam tijekom gutljaja neće odskočiti ili udariti vas u lice. Kad se otvori, poklopac usnika se uklopi na poklopac pa ne ometa pijenje, a sam otvor podsjeća na pijenje iz čaše. Budući da cijelo vrijeme ostaje pričvršćen na bocu, nikako ga ne možete izgubiti ili zaprljati. Poklopac s ručkom izrađen je od kvalitetne plastike t.i. polipropilena bez BPA, koji penjačima daje mogućnost pričvršćivanja na kopču za penjanje. Oznaka broj 5 u trokutu na dnu boce dodatno osigurava da je izrađena od polipropilena, sigurne plastike koja ne šteti vašem zdravlju. Boca je lagana, jaka, otporna na udarce i ne curi. Trajni materijal izdržava temperature do + 65 ° C. Ručka je dizajnirana za udobno nošenje s dva prsta. Lako se čisti te je pogodna za pranje u perilici posuđa. Boca je idealna za planinarenje, kampiranje i druge avanture na otvorenom.
Camelbak CHUTE MAG R 0,75L, boca, crvena 2470
Camelbak CHUTE MAG R 0,75L, boca, crvena 2470
22,99 €
u intersport.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe