Bušin – ekstrakt, 60 kapsula

Bušin – ekstrakt, 60 kapsula

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Bušin – popularan u Grčkoj još od 400. godine pr. n. e.!

Bušin () je član porodice bušina koji se nalazi po čitavom Sredozemlju, gdje ima puno sunca. Može narast... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 10:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Futunatura.hr ponudi
Ponuda trgovine Futunatura.hr za proizvod Bušin – ekstrakt, 60 kapsula. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D3F066
Prijavi grešku

Bušin – popularan u Grčkoj još od 400. godine pr. n. e.!

Bušin () je član porodice bušina koji se nalazi po čitavom Sredozemlju, gdje ima puno sunca. Može narasti i do 1 metra u visinu, a prepoznajemo ga po njegovim nježno ružičastim cvjetovima koji cvjetaju u proljetnim mjesecima.

Iako je karakterističan za većinu južne Europe, potječe iz Grčke, gdje su ga upotrebljavali već oko 400. godine pr. n. e. Mit iz antičke Grčke kaže da su bogovi na Olimpu bušinu dodijelili zadatak da brine o ranjenim ratnicima, s čime se božice nisu složile. Naime, bile su mišljenja da bi tako lijep cvijet trebao brinuti o ljepoti žene, pa su odluku prepustili bušinu, koji se odlučio i za jedno i drugo.

U staroj Grčkoj se od bušina proizvodila smola koja se izvozila i u Egipat i Sudan, a kasnije se proširilo ispijanje čaja od bušina koji su Grci nudili svojim gostima pri dočeku.

2 kapsule sadrže 200 mg ekstrakta bušina u omjeru 4:1!

Ova blagotvorna biljka je 1999. godine proglašena europskim cvijetom godine, čime je ponovno probudila pozornost i potvrdila svoju popularnost u Grčkoj. Iako je ispijanje čaja od bušina prevladavalo još u staroj Grčkoj, danas se može nabaviti i u obliku kapsula, što je mnogima lakši i priručniji način konzumacije ove europske biljke godine.

Svaka kapsula robne marke FutuNatura sadrži 100 mg ekstrakta bušina u omjeru 4:1, što odgovara 400 mg svježe biljke!

Bušin – ekstrakt, 60 kapsula
Bušin – ekstrakt, 60 kapsula
15,99 €
u Futunatura.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe