SAMSUNG pametni telefon Galaxy Z Flip 4 8GB/256GB, Bora Purple

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Stigao je Samsung Galaxy Z Flip 4, nova inačica Samsungovog mega-popularnog preklopnog pametnog telefona. Z Flip 4 idealan je telefon za tebe se želiš istaknuti stilom i ... Pročitaj cijeli opis
980,82 €
2-5 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 2:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi
Ponuda trgovine e-point.hr za proizvod SAMSUNG pametni telefon Galaxy Z Flip 4 8GB/256GB, Bora Purple. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
5G
da
Bežično punjenje
da
Broj pixela fotoaparata (u mio)
12 mio
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D47C79
Prijavi grešku
Stigao je Samsung Galaxy Z Flip 4, nova inačica Samsungovog mega-popularnog preklopnog pametnog telefona. Z Flip 4 idealan je telefon za tebe se želiš istaknuti stilom i elegancijom, a istovremeno tražiš funkcionalnost i moć.

Glavni zaslon telefona koji se preklapa je veliki 6.7“ AMOLED Dynamic 2x zaslon koji svojom vrhunskom brzinom osvježavanja od 120 Hz, odličnom svjetlinom od 1200 nita te visokom rezolucijom od 1080x2640 piksela pruža vrhunski čistu, jasnu i bogatu sliku s glatkim i fluidnim prijelazima koja će „skrolanje“, igranje igara i gledanje sadržaja učiniti pravim užitkom.

Uz glavni, tu je i 2.1“ vanjski interaktivni Super AMOLED zaslon koji prikazuje različite obavijesti, a koji također možeš prilagoditi baš onako kako ti odgovara.

Dvostruka 12 MP glavna kamera te 10 MP omogućit će ti stvaranje fantastičnih fotografija i videozapisa, a uz Flex način rada snimat ćeš kao profesionalac bez upotrebe ruku. Uz Flex, tu je i cijeli niz mogućnosti i značajki koje će ti pomoći u stvaranju odličnog sadržaja.

Uz vrhunski Snapdragon 8+ Gen 1 osmojezgreni procesor Galaxy Z Flip 4 radi nevjerojatno brzo i učinkovito u svim situacijama, a nadopunjen je s 8 GB radne memorije tako da bez problema može upravljati s puno aplikacija odjednom.

Baterija kapaciteta 3700 mAh s opcijom 25W brzog punjenja pružit će ti dugotrajno uživanje, a uređaj ćeš napuniti u rekordnom vremenu tako da nemaš brige o praznoj bateriji.
SAMSUNG pametni telefon Galaxy Z Flip 4 8GB/256GB, Bora Purple
SAMSUNG pametni telefon Galaxy Z Flip 4 8GB/256GB, Bora Purple
980,82 €
u e-point.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe