Deerma usisavač DX700, srebrni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ako tražite višenamjenski hoover za posebne zadatke, Deerma DX 700 ispunit će vaša očekivanja. Ergonomski dizajn, visoke performanse, puno mogućnosti primje... Pročitaj cijeli opis
Sve ponude
Cijena s dostavom
53,20 €
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:52.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o anagu.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 2:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
58,75 €
Dostupnost

Na zalihi > 5 komada

Cijena je osvježena danas od 1:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Top4Mobile.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Napajanje
Težina usisavača (u kg)
2.75 kg
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D4C59C
Prijavi grešku
Ako tražite višenamjenski hoover za posebne zadatke, Deerma DX 700 ispunit će vaša očekivanja. Ergonomski dizajn, visoke performanse, puno mogućnosti primjene - pogledajte što vas još može iznenaditi!

Lagani Deerma DX 700 hoover lako se prilagođava vašim potrebama. Možete ga koristiti i kao mali ručni hoover - na primjer za čišćenje namještaja ili presvlake - i kao klasični vertikalni čistač poda. Njegova mala težina od samo 2200 g također olakšava čišćenje. To ga olakšava pomicanje između soba ili podizanje kako biste skupili prašinu i paučinu sa stropa. Uz Deerma DX 700 možete stići gotovo bilo gdje - a možete koristiti i praktični kabel duljine 4,5 m. Uskoro neće biti niti jednog prašnjavog mjesta u vašem domu! 

Kako bismo vam olakšali čišćenje, opremili smo hoover s tri izmjenjive četke. Svaka četka je savršena za široku paletu površina i pomoći će vam da stvorite savršen red. Pogledajte što možete postići uz njihovu pomoć!

S velikom četkom možete brzo i učinkovito usisavati podove. Tanak je i rotirajuće, tako da ga možete lako dovesti i na teško dostupna mjesta. Pomaže vam da se riješite prašine ispod kreveta ili između nogu stolica - pametan dizajn četke omogućuje vam da ga vodite po želji.

Mala četkica za prašinu omogućuje temeljito čišćenje manjih površina. Može se koristiti za čišćenje polica, radnih ploča i namještaja kao što su sofe i fotelje. Prašina, kosa vašeg voljenog ljubimca, mrvice - nitko, čak i najtvrdokornija prljavština ne može se sakriti od nje.

Možete doći do uskih praznina i kutaka i kranija s prorezom četkom. Stisnut će se u gotovo svaki kutak i učinkovito ukloniti ostatke. Prostor između namještaja, praznine u sofama i foteljama, pa čak i tipkovnice - čišćenje tih mjesta više neće biti izazov!

Snaga motora od 600 W i snaga usisavanja 15000 Pa osiguravaju da hoover radi učinkovito i učinkovito - s njim neće pobijediti čestice prašine, čak ni one najtvrdokornije. Posuda za prljavštinu od 0,8 litara može se lako isprazniti i očistiti kako bi se smanjio kontakt s prljavštinom. Ono što jedinicu čini tako posebnom je niska razina buke - ne prelazi 75 dB. Oprostite se od neučinkovitih, teških za rukovanje i bučnih hoovera - Deerma DX 700 učinit će čišćenje brzim i ugodnim.

Jednostavan, minimalistički dizajn hoover čini ne samo praktičan, ali i elegantan dodatak vašem domu. Srebrna boja uređaja savršeno će se uklopiti u karakter bilo kojeg interijera. Mogućnost vertikalnog skladištenja također će uštedjeti prostor. Sve to čini Deerma DX 700 savršenim izborom i za vaš dom.
Deerma usisavač DX700, srebrni
Deerma usisavač DX700, srebrni
45,80 €
u anagu.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe