Little Dutch Memo Sailors Bay

Little Dutch Memo Sailors Bay

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova mala igra memorije sadrži kartice s temom luke i mora, a može je igrati jedan ili više igrača (1-4 igrača). Svaka kartica je oslikana zabavnim likovima životinja. Vaš... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 10:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Little Dutch Memo Sailors Bay. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Minimalna starost (godine)
3
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D4E96A
Prijavi grešku
Ova mala igra memorije sadrži kartice s temom luke i mora, a može je igrati jedan ili više igrača (1-4 igrača). Svaka kartica je oslikana zabavnim likovima životinja. Vaše dijete neće samo upoznavati morske životinje, već će i trenirati pamćenje i naučiti važne vještine poput koncentracije tijekom igranja. Ovaj set sadrži 40 kartica koje su izrađene od čvrstog kartona. Dimenzije jedne kartice 7 x 7cm.Boje koje se koriste u proizvodnji su na vodenoj bazi i sigurne su za djecu. Proizvod je usklađen sa standardom EN-71-1-2-3Preporučeni uzrast: 3+ godineDimenzije kutije: 21,5x21,5x5,5 cmDimenzije kartica: 7 x 7cmSet sadrži 40 karticaMaterijal: Karton, bojen bojama na vodenoj bazi, netoksične boje.
Little Dutch Memo Sailors Bay
Little Dutch Memo Sailors Bay
11,95 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe