Ashleigh & Burwood London Antique Rose katalitička svjetiljka Large

Ashleigh & Burwood London Antique Rose katalitička svjetiljka Large

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ashleigh & Burwood London Antique Rose, , Katalitičke svjetiljke Mirisi za dom, Katalitička svjetiljka Ashleigh & Burwood London Antique Rose je savršen dodatak za domove... Pročitaj cijeli opis
60,90 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
63,90 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Ponuda trgovine notino.hr za proizvod Ashleigh & Burwood London Antique Rose katalitička svjetiljka Large. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Funkcija svjetla
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D55E17
Prijavi grešku
Ashleigh & Burwood London Antique Rose, , Katalitičke svjetiljke Mirisi za dom, Katalitička svjetiljka Ashleigh & Burwood London Antique Rose je savršen dodatak za domove, urede, hotele i wellness centre. Tajna katalitičke svjetiljke temelji se na principu katalitičke reakcije – gorenje bez plamena. Svjetiljka je namijenjena kako za unošenje ugodnog mirisa, tako i za čišćenje i dezinfekciju zraka u zatvorenim prostorima. Svojstva: Mirisom oplemenjuje cijeli prostor možete ju ostaviti i bez nadzora u prostoriji uništava sve neugodne mirise uključujući i duhanski dim, mirise od kuhanja ili mirise od kućnih ljubimaca djelotvoran je u borbi protiv uobičajenih kućnih mikroorganizama Način upotrebe: Punjenje za katalitičku svjetiljku nije uključeno. Koristite po priloženim uputama. Sa svjetiljke uklonite ukrasni i poklopac za gašenje, pa pomoću lijevka ulijte mirisnu esenciju do 2/3 lampe. Vratite plamenik s kamenčićem u svjetiljku i zatvorite poklopcem za gašenje. Nakon 20 minuta, dok miris preko plamenika dođe sve do kamenčića, uzmite upaljač i kamenčić upalite. Ostavite da gori tri do pet minuta, nakon čega ga ugasite, kamenčić prekrijte ukrasnim poklopcem. Katalitički proces je ovim započet i svjetiljka će ubrzo početi mirisati. Nakon što postignete željeni intenzitet mirisa, zamijenite ukrasni poklopac za gašenje. Time će se završiti katalitička reakcija.
Ashleigh & Burwood London Antique Rose katalitička svjetiljka Large
Ashleigh & Burwood London Antique Rose katalitička svjetiljka Large
60,90 €
u notino.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe