Maxi Safe svjetleći privjesak srce - prozirno

Maxi Safe svjetleći privjesak srce - prozirno

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kod večernjih šetnji u sumrak i mraku ponekad nije lako da se vidi pas koji hoda. Da biste uvijek znali gdje se nalazi Vaš ljubimac pratilac, od velike je koristi trepere... Pročitaj cijeli opis
5,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
9,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Maxi Safe svjetleći privjesak srce - prozirno. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta ogrlice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002F0412
Prijavi grešku
Kod večernjih šetnji u sumrak i mraku ponekad nije lako da se vidi pas koji hoda. Da biste uvijek znali gdje se nalazi Vaš ljubimac pratilac, od velike je koristi trepereći Maxi Safe privjesak srce. Jednostavno za ogrlicu uz pomoć karabinera zakačiti i uključiti, i Vaš pas je vidljiv do 500 m u mraku, tako da uvijek znate gdje se nalazi. Također je vidljiv i za vozače kada je opremljen s ovim treperećim privjeskom, tako da se nesreće mogu spriječiti. Za uključivanje jednostavno okrenite mali točkić na srcu. Kratki pregled Maxi Safe svjetlećeg privjeska srce: Vrijeme svjetlenja više od 100 sati Do max. 500 m vidljivost Boja: prozirna Treperi plavo / crveno Uključena LR41X3 baterija, uključujući i rezervne baterije Karabiner za pričvršćivanje na ogrlici Uključivanje okretanjem točkića Privjesak 3 x 2,5 cm Uključen karabiner: 7 x 2,5 cm > Napomena za propise o baterijama (BattV) U isporuci mnogih uređaja se nalaze baterije koji služe npr. za pogon daljinskih upravljača. Čak i u uređajima mogu biti trajno instalirane baterije. U vezi s distribucijom tih baterija dužni smo kao trgovci prema zakonodavstvu o baterijama obavijestiti naše kupce o slijedećem: Baterije se ne smiju odlagati u kućni otpad. Molimo Vas da baterije uklonite na odlagalište kako je zakonodavac propisao ili ih odnesite u trgovinu gdje ste ih kupili. Od nas dobivene baterije možete nakon korištenja poslati poštom na našu adresu navedenu u nastavku. Pazite da dovoljno frankirate pošiljku. zooplus AG Versandzentrum Marktal 3 D-99880 Hoerselgau Baterije koje sadrže otrovne tvari su označene simbolom prekrižene kante za smeće i kemijskim simbolom za klasifikaciju teških metala koji sadrže štetne tvari. Cd stoji za kadmij, Pb za olovo i Hg za živu.
Maxi Safe svjetleći privjesak srce - prozirno
Maxi Safe svjetleći privjesak srce - prozirno
5,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe