Babolat I-Pulse Lite

Babolat I-Pulse Lite

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Tražite li savršeni reket za sudjelovanje na natjecanjima? Budite spremni za susret sa svojim prvim izazivačima uz I Pulse, ... Pročitaj cijeli opis
71,00 € -14 %
61,40 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 12:56.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tennis-zone.hr ponudi
Ponuda trgovine Tennis-zone.hr za proizvod Babolat I-Pulse Lite. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01D9C72C
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Tražite li savršeni reket za sudjelovanje na natjecanjima? Budite spremni za susret sa svojim prvim izazivačima uz I Pulse, koji su posebno razvili Babolat stručnjaci. Oslobodite svoj puni potencijal. Za obrambene klupske igrače, I-Pulse Lite je idealno oružje za vaša prva natjecanja. Kombinira kontrolu i preciznost za potpuni osjećaj tijekom igre i prednje je svjetlo sa srednjom osovinom. PREDNOSTI VLAST Trebate snagu da poboljšate svoju igru? Dobijte ga zahvaljujući ultra aero frame tehnologiji. Otkrijte aerodinamični okvir s skalabilnim dijelovima koji vam daje dodatnu snagu. PRECIZNOST Budući da znamo da bez preciznosti snaga ne znači ništa, stvorili smo savršeni kompromis. Optimalna tehnologija udarnih točaka dizajnirana je kako bi vam jamčila veću preciznost, s točkom savijanja na višem dijelu osovine. ULTRA AERO OKVIR Provjerite aerodinamični dizajn okvira, izrađen od skalabilnih dijelova koji vam nudi savršen kompromis između snage i manevriranja. OPTIMALNA UDARNA TOČKA Donji dio osovine dobio je povećanu krutost kako bi se točka savitljivosti pomaknula više. Ovaj specifični položaj savitljive točke povećava krutost osovine i pomaže u preciznosti.
Babolat I-Pulse Lite
Babolat I-Pulse Lite
61,40 €
u Tennis-zone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe