SONY OLED TV XR65A95KAEP

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sony LED SmartTV XR-85X90K televizor.

4K LED punog polja.
Zahvaljujući jedinstvenom procesoru Cognitive Processor XR™ LED pozadinsko osvjetljenje pu...
Pročitaj cijeli opis
2.499,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 14:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Harvey Norman ponudi
Ponuda trgovine Harvey Norman za proizvod SONY OLED TV XR65A95KAEP. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dijagonala ekrana (u cm)
165 cm
Operativni sustav
Tip rezolucije Full HD (oznaceno kao 1080p) je rezoluciji kod televizora koji može prikazati barem 1080 okomitih piksela (npr. 1920 x 1080 ).
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01DA9C9B
Prijavi grešku
Sony LED SmartTV XR-85X90K televizor.

4K LED punog polja.
Zahvaljujući jedinstvenom procesoru Cognitive Processor XR™ LED pozadinsko osvjetljenje punog polja, kojim na vrhunski način upravlja naša jedinstvena tehnologija, kontrolira pozadinsko osvjetljenje u zonama radi istodobnog prikaza realističnog kontrasta u svijetlim i tamnim područjima. Uživat ćete u slici poboljšanoj realističnom dubinom i kontrastom.
Sav sadržaj koji gledate bit će poboljšan na gotovo 4K kvalitetu zahvaljujući jedinstvenom procesoru Cognitive Processor XR™.

Cognitive Processor XR™.
Podignite sliku i zvuk na novu razinu uz Cognitive Processor XR™. Naš revolucionarni procesor u televizorima Sony BRAVIA XR™ reproducira sadržaj u skladu s načinom na koji ljudi vide i čuju, što pruža nevjerojatno realističan doživljaj.
Slike se unakrsno analiziraju i čiste, posebice oko točke fokusa, da bi dale realističnu dubinu, izvanredan kontrast i prekrasne, živopisne boje.

XR Contrast Booster 10.
Preciznom ravnotežom svjetla na cijelom zaslonu, zatamnjenjem i isticanjem područja, XR Contrast Booster prilagođava svjetlinu radi svjetlijih odsjaja i tamnijih sjena.
Svijetla su područja svjetlija, a tamna tamnija, pa scene izgledaju realistično uz dodatnu dubinu i detaljnost.

4K XR uglađivanje.
XR uglađivanje tijekom gledanja stvara uglađene i prirodne 4K slike „prijelaza” koji se mogu pojaviti na drugim televizorima.
Prizori se reproduciraju uz tisuće tonova, nijansi i gradacija te izgledaju nevjerojatno realistično.

Budite korak ispred konkurencije uz televizor BRAVIA.
HDMI 2.1 omogućuje brzinu od 120 sl./s u kompatibilnim igrama, što znači da ćete biti spremni za sve izazove u pucačkim, sportskim i drugim igrama sa stalnom akcijom na zaslonu za koje su potrebne vrhunske performanse.
Igranje je izuzetno uglađeno uz kašnjenje ulaza manje od 8,5 ms uz 4K/120 sl./s i način rada za igre.

Uz ovaj Smart TV također možete tražiti novu zabavu zahvaljujući neograničenim opcijama dodatnog spajanja kao što su: Apple AirPlay2 podrška, Android TV, Google play trgovina, YouTube, Netflix,
Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+, MagentaTV, Joyn, DAZN, Sky Ticket.
SONY OLED TV XR65A95KAEP
SONY OLED TV XR65A95KAEP
2.499,00 €
u Harvey Norman

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe