Okruglo ogledalo MR20G Zlato 60cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ogledala u kući savršena su nadopuna dizajnu interijera, zahvaljujući njima soba izgleda svjetlija i veća. Karakterističan oblik našeg ogledala savršeno će se uklopiti u ... Pročitaj cijeli opis
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena jučer u 7:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kupaona-rea.hr ponudi
Ponuda trgovine kupaona-rea.hr za proizvod Okruglo ogledalo MR20G Zlato 60cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01DAD7A2
Prijavi grešku
Ogledala u kući savršena su nadopuna dizajnu interijera, zahvaljujući njima soba izgleda svjetlija i veća. Karakterističan oblik našeg ogledala savršeno će se uklopiti u svaku sobu bez obzira na stil, možete ga objesiti u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi i kupaonici. Moderno okruglo ogledalo by Tutumi dom izvrstan je ukras za svaki interijer u vintage, klasičnom ili skandinavskom stilu. Blago asimetrični okvir daje mu jedinstven stil. Optimalne dimenzije ogledala funkcionirat će u praksi – ne samo kao ukras.
Okruglo ogledalo MR20G Zlato 60cm
Okruglo ogledalo MR20G Zlato 60cm
49,00 €
u kupaona-rea.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe