Posude za čuvanje hrane – Posude za čuvanje hrane za višekratnu upotrebu s hermetičkim poklopcima za kuhinju – Prikladne za mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i zamrzivač – Plastika bez BPA – 1,6 l – Komplet od 6 kom-ružičasta boja

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
? PUNO PROSTORA – Naši organizatori dostupni su u velikom kompletu od 6 komada, a svaka posuda ima kapacitet od 1,6 l – dovoljno prostora za organiziranje hrane! ? VIŠE V... Pročitaj cijeli opis
24,99 € -24 %
18,99 €
1-3 dana
-24 %24,99 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Velika potražnja - ograničene zalihe! Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o hr.mormark.eu ponudi
Ponuda trgovine hr.mormark.eu za proizvod Posude za čuvanje hrane – Posude za čuvanje hrane za višekratnu upotrebu s hermetičkim poklopcima za kuhinju – Prikladne za mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i zamrzivač – Plastika bez BPA – 1,6 l – Komplet od 6 kom-ružičasta boja. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01DF9794
Prijavi grešku
? PUNO PROSTORA – Naši organizatori dostupni su u velikom kompletu od 6 komada, a svaka posuda ima kapacitet od 1,6 l – dovoljno prostora za organiziranje hrane! ? VIŠE VRIJEDNOSTI ZA VAŠ NOVAC – Kupnja ovih posuda za čuvanje hrane u potpunosti se isplati. Svaki komplet isporučuje se u predivnoj kutiji zajedno s olovkom, praznim naljepnicama i mjernim šalicama. ? NEPROPUSNO – Naše posude za čuvanje hrane imaju poklopce s bočnim zatvaranjem. Taj sustav zatvaranja osigurava hermetičko brtvljenje koje hranu duže održava svježom te sprječava curenje. ? PRAKTIČNO I SIGURNO – Budući da su ove posude bez BPA, možete ih bezbrižno upotrebljavati. U potpunosti su višekratne te su prikladne za upotrebu u mikrovalnoj pećnici, zamrzivaču i perilici posuđa.

OSJEĆATE LI NEMOĆNO ZBOG NEREDA U KUHINJI?

Ako postoji jedno mjesto u domu koje uvijek treba biti uredno, onda je to kuhinja. Ipak tu držimo sve što jedemo, od doručka do večere. Zato pod određenim okolnostima može postati prilično kaotično – pogotovo ako baš i nemate dar za organizaciju. Ali ne brinite: Pomoći ćemo vam da vratite i održavate red u svojoj smočnici s našim izvrsnim rješenjem za čuvanje hrane.Organizacija kuhinje postaje jednostavna uz ove plastične posude Deco haus!

SVE IMA SVOJE MJESTO

Naš je komplet idealan za grickalice kao što su slatkiši, granola, orašasti plodovi i kolačići, namirnice poput brašna te stvari za doručak poput kave u zrnu. Čuvajte svoju hranu u ovim prozirnim posudama za jednostavno spremanje, organizaciju i pristup kad god su vam potrebne. Od sada ne morate pamtiti gdje se što nalazi!

OBILJE PROSTORA U SVAKOJ POSUDI

Ove posude za hranu za višekratnu upotrebu duge su 15cm, 10,5cm široke i 16,5cm duboke te nude impresivan kapacitet od 1,6 litara – dovoljno velike za vaše kuhinjske potrepštine, ali dovoljno kompaktne za ormare ili smočnice. A budući da u svakom paketu ima 6 posuda, sada ste spremni za organiziraniju kuhinju.Posude su dostupne u ružičastoj boji.

ZA VRHUNSKI RED

Uz vašu kupnju uključujemo nekoliko dodatnih stavki kako bismo dodali vrijednost i dodatno poboljšali vašu organizaciju. U svakom kompletu dobivate naljepnice za višekratnu upotrebu i vrlo kvalitetnu olovku za jednostavno označavanje. Dobit ćete i nekoliko mjernih šalica koje će vam pomoći u vašim kuharskim avanturama.

DIZAJN OTPORAN NA CURENJE

Prolijevanje nije problem s ovim posudama za hranu koje imaju praktične poklopce koji se bočno zatvaraju na četiri točke.Silikonska brtva ovih poklopaca drži posudu apsolutno hermetički zatvorenom. Iz tog razloga tekućine ili sokovi koji se nalaze unutra ne mogu iscuriti niti se proliti, čak i ako pomičete posude. Ovaj dizajn može vam pomoći i da hrana mnogo duže ostane svježa.

VRLO KVALITETNI MATERIJALI

Naše posude za čuvanje hrane za višekratnu upotrebu proizvedene su prema strogim sigurnosnim mjerama i standardima kvalitete koji su vodeći u industriji. Na primjer, ne sadrže BPA i prikladne su za sve vrste hrane i sastojaka.Svaka posuda izrađena je od izdržljive plastike dizajnirane za dug život. Na taj način ne morate stalno kupovati nove posude.

PRAKTIČNO I UREDNO

Kad je riječ o čuvanju hrane i organiziranju vaše kuhinje, odučite se za praktičnost. Naše plastične posude za višekratnu upotrebu prikladne su za mikrovalnu pećnicu (bez poklopaca), tako da je podgrijavanje hrane vrlo jednostavno. Također ih možete bez problema staviti i u zamrzivač.Za čišćenje ih možete jednostavno staviti u perilicu posuđa dok se vi bavite drugim stvarima.
Posude za čuvanje hrane – Posude za čuvanje hrane za višekratnu upotrebu s hermetičkim poklopcima za kuhinju – Prikladne za mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i zamrzivač – Plastika bez BPA – 1,6 l – Komplet od 6 kom-ružičasta boja
Posude za čuvanje hrane – Posude za čuvanje hrane za višekratnu upotrebu s hermetičkim poklopcima za kuhinju – Prikladne za mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i zamrzivač – Plastika bez BPA – 1,6 l – Komplet od 6 kom-ružičasta boja
18,99 €
u hr.mormark.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe