Komplet od 12 staklenke za začine Deco Haus s poklopcem na navoj – Komplet za začine s naljepnicama, lijevkom, četkom za čišćenje, olovkom – Odgovara našim 2 zidnim policama za začine – Prazne staklene posude za pohranu i dozator 120 ml, 10,5 x 4,3 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
? ČVRSTI MATERIJALI SIGURNI ZA HRANU – Naše staklenke za začine s navojem izrađene su od vrlo kvalitetnog vrhunskog stakla bez BPA i sigurne su za hranu te čuvaju vaše dr... Pročitaj cijeli opis
28,99 € -24 %
21,99 €
1-3 dana
-24 %28,99 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Velika potražnja - ograničene zalihe! Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o hr.mormark.eu ponudi
Ponuda trgovine hr.mormark.eu za proizvod Komplet od 12 staklenke za začine Deco Haus s poklopcem na navoj – Komplet za začine s naljepnicama, lijevkom, četkom za čišćenje, olovkom – Odgovara našim 2 zidnim policama za začine – Prazne staklene posude za pohranu i dozator 120 ml, 10,5 x 4,3 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01DF9797
Prijavi grešku
? ČVRSTI MATERIJALI SIGURNI ZA HRANU – Naše staklenke za začine s navojem izrađene su od vrlo kvalitetnog vrhunskog stakla bez BPA i sigurne su za hranu te čuvaju vaše dragocjeno začinsko bilje i začine od toksina.? IZRAĐENO ZA PRAKTIČNU UPOTREBU – Poklopci osiguravaju hermetičko brtvljenje, održavajući vaše začinsko bilje dulje svježim! Komplet uključuje 2 poklopca s različitim veličinama rupa. Za punjenje bez nereda tu je silikonski lijevak!? OZNAČITE SVOJE ZAČINE KAO PROFESIONALAC! – Komplet staklenki za začine s poklopcima također uključuje 48 ispisanih naljepnica na engleskom za najčešće začine i 24 praznih koje možete ispisati priloženom olovkom s kredom..? NIJE SAMO ZA ZAČINE ILI KUHINJU – Ova komplet za spremanje začina može se upotrijebiti i za pohranjivanje rukotvorina, ukrasa i vitaminš Održavajte staklenke čistima bez napora s pomoću priložene četke.

TRAŽITE UJEDNAČENO I ELEGANTNO RJEŠENJE ZA ČUVANJE VAŠIH ZAČINA?

Teško je zamisliti ukusna jela bez pravih začina. Često možete savršeno zaokružiti okus jela i tako osigurati jedinstven okus. Iako su često jedini začini sol i papar, možete upotrijebiti mnoge druge začine ovisno o jelu. Kako bi bili organizirani i pri ruci kad vam zatrebaju, nudimo vam naš praktičan komplet:Unaprijedite svoje kuhanje začinima uz naš komplet staklenki za začine DECO HAUS!

UVIJEK IMAJTE SVE NA OKU

Naš komplet sastoji se od ukupno 12 jednake staklenke za začine s praktičnim poklopcem s navojem. Od sada ih možete upotrijebiti za ponosno izlaganje začina – definitivno nova zvijezda vaše kuhinje!Zahvaljujući prozirnom staklu, odmah možete vidjeti što se nalazi u posudamš Možete se još bolje organizirati uz naš komplet od 2 police za začine u koje ove staklenke savršeno pristaju.

SIGURNO ZA HRANU I ZAŠTIĆENO

Naše staklenke izrađene su od vrlo kvalitetnog stakla i naravno bez BPA i drugih štetnih tvari. Tako će vaše začinsko bilje zadržati svoj okus i miris te će moći razviti svoj puni potencijal.Poklopac je izrađen od robusnog aluminija i hermetički zatvara vaše staklenke za začine. Time se osigurava zadržavanje intenzivnih aroma u staklenci. Također, štiti ih od vlage, održavajući ih duže svježimš

PRAKTIČNA UPOTREBA

Ne samo da dobivate 12 izvrsne staklenke za začine, već i komplet koji vam pruža sve što vam je potrebno. Uključeno je 48 unaprijed ispisanih okruglih naljepnica s nazivima začina na njemačkom, 48 unaprijed ispisanih okruglih naljepnica s nazivima začina na engleskom i 24 praznih okruglih naljepnica na kojima možete sami pisati vrlo kvalitetnom olovkom s kredom koja je također uključena.Osim toga, dobit ćete i praktičnu četku za čišćenje, sklopivi silikonski lijevak i ukupno 24 poklopaca s otvorima (2 različite vrste otvora).

SAVRŠENO ZA NAŠE POLICE ZA ZAČINE

Uz ove staklenke za začine u ponudi imamo i pripadajuće police za začine s pomoću kojih možete svoju radnu površinu ili ormarić za lijekove održavati urednim.Ove police mogu se postaviti na radnu ploču ili montirati na zid. One nude savršen pregled svih vaših začina te će zajedno s ovim staklenkama za začine zasigurno biti nova zvijezda vaše kuhinje!

RAZNOVRSNA UPOTREBA

Naravno, ove se staklenke mogu upotrijebiti za mnogo više od samog čuvanja vaših omiljenih začina. Također su idealne za sastojke za pečenje kao što su čokoladne mrvice, kao mini staklenke za džem ili za male porcije za degustaciju.Ove se staklenke također mogu upotrijebiti na različite načine izvan kuhinje, na primjer kao organizatori u uredu ili kao opcija za odlaganje u kupaonici.

Set sadrži:

OLOVKA S KREDOM VISOKE KVALITETE
SKLOPIV SILIKONSKI LIJEVAK
SKLOPIV SILIKONSKI LIJEVAK (po 12 komada)
PRAKTIČNA ČETKA

Komplet od 12 staklenke za začine Deco Haus s poklopcem na navoj – Komplet za začine s naljepnicama, lijevkom, četkom za čišćenje, olovkom – Odgovara našim 2 zidnim policama za začine – Prazne staklene posude za pohranu i dozator 120 ml, 10,5 x 4,3 cm
Komplet od 12 staklenke za začine Deco Haus s poklopcem na navoj – Komplet za začine s naljepnicama, lijevkom, četkom za čišćenje, olovkom – Odgovara našim 2 zidnim policama za začine – Prazne staklene posude za pohranu i dozator 120 ml, 10,5 x 4,3 cm
21,99 €
u hr.mormark.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe